Ben her zaman diyorum, bu markalar sayesinde evime sokmayacağım NVIDIA'nın tamamen teknoloji için çıkardığı kartlarda satılıyor hem de 27K fiyata Windows varmış diye. Oyun oynamasa bile 4 GB VRAM ekran kartı yazık 27K paraya.
Ben her zaman diyorum, bu markalar sayesinde evime sokmayacağım Nvidia'nın tamamen teknoloji için çıkardığı kartlarda satılıyor. Oyun oynamasa bile 4 gb vram ekran kartı yazık 27K paraya.
Azıcıkta senin için erisin ben seyredeyim, global markalarında böyle olayı var . FreeDOS değil diye üstüne Windows'un resmi sitesinde ki rakamı ekliyor al sana Windows'lu laptop diye satıyor 3050 laptopu 4060 parasına. Key alıp kursa maksimum 10 15 dakika ve 100TL ile çözecek işi.
Ben her zaman diyorum, bu markalar sayesinde evime sokmayacağım Nvidia'nın tamamen teknoloji için çıkardığı kartlarda satılıyor hem de 27K fiyata Windows varmış diye. Oyun oynamasa bile 4 gb vram ekran kartı yazık 27K paraya.
Hayatında hiç masaüstü toplamamış galiba o yüzden adama da hak veriyorum hatta bilgisayarlar ile arası bile iyi olmayabilir o zaman bana da versen bende istemem kurmak. Ben toplama bilgisayar ile ilk yaptım o yüzden kendime güveniyorum.
Hayatında hiç masaüstü toplamamış galiba o yüzden adama da hak veriyorum hatta bilgisayarlar ile arası bile iyi olmayabilir o zaman bana da versen bende istemem kurmak. Ben toplama bilgisayar ile ilk yaptım o yüzden kendime güveniyorum.
Bende öyleydim bu arada, kendimde toplamadım ama ucuz bir tane toplama PC aldım kurcalaya kurcalaya tecrübe nasılsa ucuz deyip, zaten 30 TL'ye Windows 10 key aldım geçtim çok da kolay kurdum flaş disk ile. Yoksa o adamdan pek farkım yok.