ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Gpn 23k ya satıyor teknorya da ki ile 617 TL fark var ama konu satıcı güveni olunca insan karar veremiyor.
Hocam bir sıkıntı olmaz. İkisi de bu ulkede asus urunleri satiyorlar. Gpn bilisimden alin ustu de ram parasi olarak kalsin size.

@Botox Reis n11'den 23 bine cihazı alirsin 600tl de ram alirsin bu kadar basit dostum. Baska bir seye ihtiyacın olursa etiketle.

@Abdullah7 hocam bende tam karar vermemeye başladım ben laptobu genellikle ders için araştırıyorum oyun için sadece 1 tane olabilir ama bu laptop için boşuna almış ve boşuna koca para vermiş olurum diye düşünüyorum ne yapsam ya?

Bayağı kişisel bir soru olmuş. Kaçıncı sınıfsın, ailenin gelir durumu nasıl yani bu cihazi almak onları yüke bindirecek mi ?

Bayağı kişisel bir soru olmuş. Kaçıncı sınıfsın, ailenin gelir durumu nasıl yani bu cihazi almak onları yüke bindirecek mi?
Hocam ben üniversite 2. sınıfa geçtim yani geçici olarak bir işte çalışıyorum hem laptop için paramı biriktiriyorum sıkıntı yok ama ya da dur şöyle anlatayım.
@Abdullah7 hocam bu laptop 23.500 TL (i5 16GB Ram+512GB bu laptopta mouse ve çantası hediye geliyor) TUF laptop ise 23K ben diyorum ki bu Matebook'u alacağıma gamer laptopu alayım diyorum ama yani 1-2 tane oyun oynayacaksam neden boşuna gamer laptopu alayım diye düşünüyorum. Ben bir şey alacaksam karar veremeyen biriyimdir .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…