ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Bütçe
40.000

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 40000 civarında hem derslerim hem oyun için laptop bakıyorum. Kafam allak bullak oldu. Tam bir şey seçiyorum yok onun kronik sorunu var yok cartı curtu var. Aklımda linkteki model var şu an. Genel olarak iyi deniliyor. Malzeme kalitesine çok laf eden var. Güç tuşu kronikli diyenler var. Başka öneriniz varsa bakabilirim.

Arkadaşlar 40000 civarında hem derslerim hem oyun için laptop bakıyorum. Kafam allak bullak oldu. Tam bir şey seçiyorum yok onun kronik sorunu var yok cartı curtu var. Aklımda linkteki model var şu an. Genel olarak iyi deniliyor. Malzeme kalitesine çok laf eden var. Güç tuşu kronikli diyenler var. Başka öneriniz varsa bakabilirim.

Amac sadece oyunsa buna bak. 7435HS ile oyun performansı farkı yok pil ömrü olarak da çok daha iyi. TUF cihazların tek eksisi sıcak calismasi, onun disi bir riski veya kronigi yok. Sicak calismasinin sebebi de havayı hemen disari vermemesi. Icinde tutuyor bu sayede klavyede sicakligi daha az hissediyorsun. Bilincli yapilan bir şey ASUS tarafından. Eger yinede sicakliklar rahatsiz ederse G-helper ile limit koyarsin.

Bütçe 45K'ya cikiyorsa yüzbaşı hocamın attığı cihazi alabilirsin.

Hocam biraz inceledim güzel duruyor. Birkaç sorum var cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Baktigım MSI cihazlarda genelde ekran kartı 45 watt oluyordu. Bunu 140 diye gördüm doğru mudur? Ekran %45 NTSC imiş. %100 sRGB olmadığı için çok sıkıntı yaratır mı? MSI garantide falan sorun çıkartıyor diye yazmıştı bazıları doğru mudur? Fan sesleri oyunda falan yüksek olur elbet ama sınıf ortamıda normal kullanımda çok rahatsız eder mi?

Hocam biraz inceledim güzel duruyor. Birkaç sorum var cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Baktigım MSI cihazlarda genelde ekran kartı 45 watt oluyordu. Bunu 140 diye gördüm doğru mudur? Ekran %45 NTSC imiş. %100 sRGB olmadığı için çok sıkıntı yaratır mı? MSI garantide falan sorun çıkartıyor diye yazmıştı bazıları doğru mudur? Fan sesleri oyunda falan yüksek olur elbet ama sınıf ortamıda normal kullanımda çok rahatsız eder mi?

Evet 140W. Renk gamutu 45NTSC grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız hayati bir önemi yok şahsen. Garanti hakkında bilgim yok. Rahatsız etmez tahminen 3 modu vardır, Sessiz, Auto, Tam hız gibi modları vardır. Sessiz moda aldığınızda rahatsız edecek kadar ses çıkarmaz.

Evet 140W. Renk gamutu 45NTSC grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız hayati bir önemi yok şahsen. Garanti hakkında bilgim yok. Rahatsız etmez tahminen 3 modu vardır, sessiz, Auto, tam hız gibi modları vardır. Sessiz moda aldığınızda rahatsız edecek kadar ses çıkarmaz.

Tamamdır teşekkürler.

Evet 140W. Renk gamutu 45NTSC grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız hayati bir önemi yok şahsen. Garanti hakkında bilgim yok. Rahatsız etmez tahminen 3 modu vardır, sessiz, Auto, tam hız gibi modları vardır. Sessiz moda aldığınızda rahatsız edecek kadar ses çıkarmaz.

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan. Renk gamutu karşılaştırmalarına baktım da biraz önemli benim için. 100 sRGB olan bir model öneriniz var mıdır aynı fiyat bandında?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan. Renk gamutu karşılaştırmalarına baktım da biraz önemli benim için. 100 sRGB olan bir model öneriniz var mıdır aynı fiyat bandında?

Digital Vibrance ile ayar çekerseniz aşırı bir fark olmaz. Zaten ileride dayanamayıp ek monitör alacaksınız kendimden biliyorum.

Doğrudur hocam düşünebilirim belki ileride.

Hocam ASUS'a soba diyorlar ona ne diyorsunuz?

Sicak calisiyor ama yukarida acikladim.

TUF cihazların tek eksisi sıcak calismasi, onun disi bir riski veya kronigi yok. Sicak calismasinin sebebi de havayı hemen disari vermemesi. Icinde tutuyor bu sayede klavyede sicakligi daha az hissediyorsun. Bilincli yapilan bir şey ASUS tarafından. Eger yinede sicakliklar rahatsiz ederse G-helper ile limit koyarsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı