ASUS TUF Gaming A15 çok fazla ısınıyor

ErtuğrulAyn

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldım. ASUS TUF Gaming A15, çok fazla ısınıyor oyun oynarken değil, sadece açıp beklerken ya da müzik dinlerken çok ısınıyor. Alalı 2-3 hafta falan oldu. Bir çözüm veya öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF serisinde isinma problemi var zaten zamaninda bende alip iade etmistim cok fazla isiniyor diye genel olarak bir isinma problemi var TUF serisinin.

Isınma problemi falan yok PTM 7950 sürdüm laptop throttle olmuyor bile 65W çekerken işlemci. Başta ben de MX6 veya stok macun varken öyle sanıyordum. PTM 7950 ile sorun çözüldü.

Masaüstünde silent modda oyunlarda ise performans modunda kullan. Ek olarak müzik dinlerken falan o tarz bir laptopun ısınmaması lazım. Sıcaklıklar ne?

Peki bu ileride bir sorun olur mu yoksa rahatça kullanmaya devam edeyim mi?

Bir şey olmaz ama çok ısınıyor dediğin sıcaklıklar ne?

Tüh kötü

Altına bı fan alsam rahat olur mu
Fanın aşırı etkisi olmaz hatta hiç bile olmayabilir. Eğer iade etmeyi düşünmüyorsanız PTM 7950 alın ısınmayı biraz çözer.

Masaüstünde silent modda oyunlarda ise performans modunda kullan. Ek olarak müzik dinlerken falan o tarz bir laptopun ısınmaması lazım. Sıcaklıklar ne.

Ben de 6 aydır kullanıyor ısınma sorunu yaşamadım hiç sadece uyku modunda fan tam devirde çalışıyordu sorunuda kendim çözdüm forumda paylaştım bakmanızı öneririm.

Normalde fan sesi gelmiyor bı anda PC ısınıp fan baya hızlı çalıçıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…