Yeni bir laptop aldım. ASUS TUF Gaming A15, çok fazla ısınıyor oyun oynarken değil, sadece açıp beklerken ya da müzik dinlerken çok ısınıyor. Alalı 2-3 hafta falan oldu. Bir çözüm veya öneriniz var mı?
ASUS TUF serisinde isinma problemi var zaten zamaninda bende alip iade etmistim cok fazla isiniyor diye genel olarak bir isinma problemi var TUF serisinin.
Isınma problemi falan yok PTM 7950 sürdüm laptop throttle olmuyor bile 65W çekerken işlemci. Başta ben de MX6 veya stok macun varken öyle sanıyordum. PTM 7950 ile sorun çözüldü.
Kazık sayılmaz hocam piyasa belli zaten bu fiyatlara 2050 ve 3050 var benzer kartlar zaten ama Hepsiburada 23.999'e satıyor oradan alabilirdiniz 1000 1500 kazık var tabii.
Yeni bir laptop aldım. ASUS TUF Gaming A15, çok fazla ısınıyor oyun oynarken değil, sadece açıp beklerken ya da müzik dinlerken çok ısınıyor. Alalı 2-3 hafta falan oldu. Bir çözüm veya öneriniz var mı?
Masaüstünde silent modda oyunlarda ise performans modunda kullan. Ek olarak müzik dinlerken falan o tarz bir laptopun ısınmaması lazım. Sıcaklıklar ne?
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...
Masaüstünde silent modda oyunlarda ise performans modunda kullan. Ek olarak müzik dinlerken falan o tarz bir laptopun ısınmaması lazım. Sıcaklıklar ne.
Ben de 6 aydır kullanıyor ısınma sorunu yaşamadım hiç sadece uyku modunda fan tam devirde çalışıyordu sorunuda kendim çözdüm forumda paylaştım bakmanızı öneririm.
Merhaba arkadaşlar Windows 11 ile yaşanan uyku modunda yaşanan sorunların çözümü S3 sleep modunu aktif etmek. Uyku modunda fan çalışıyorsa, uyku modundan çıkmıyorsa, uyku moduna girmiyorsa çözüm ve detaylar linktedir...
Masaüstünde silent modda oyunlarda ise performans modunda kullan. Ek olarak müzik dinlerken falan o tarz bir laptopun ısınmaması lazım. Sıcaklıklar ne?
Bir şey olmaz ama çok ısınıyor dediğin sıcaklıklar ne?