ASUS TUF Gaming A15 donup kalıyor

Ggorkemdd

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım TUF Gaming A15 laptopumda videoda da görebileceğiniz gibi bir donma sorunu yaşıyorum. Laptopu açık bırakıp 5-10 dakika bir yere gidip geldiğimde laptop ısınmış ve gördüğünüz gibi donmuş oluyor. Videoda elimle klavyenin üst kısımlarına dokunduğum noktalar çok sıcak oluyor. Ve kapatmadan açmam mümkün olmuyor. Nasıl bir çözüm yolu bulabilirim acaba veya sorun nedir sizce?
Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Pek göremedik ama 🙄

1693055781312.png

Videoyu özel olarak paylaşmışsın göremiyoruz.
sanırım termal macundan kaynaklanıoyor olabilir. temizlersen güzel olur. ne zamandır temizlenmiyor.
Video linkini güncelledim.
Laptop daha yeni alındı. Yaklaşık 2 ay kadar oldu. Ve sadece uyku moduna geçeceği zamanlarda oluyor. Laptopu 12 saat kullansam hiç bırakmadan hiçbir problem yok. Sorun termal macundan başka bir sorun sanırım.

Herkese merhaba.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım TUF Gaming A15 laptopumda videoda da görebileceğiniz gibi bir donma sorunu yaşıyorum. Laptopu açık bırakıp 5-10 dakika bir yere gidip geldiğimde laptop ısınmış ve gördüğünüz gibi donmuş oluyor. Videoda elimle klavyenin üst kısımlarına dokunduğum noktalar çok sıcak oluyor. Ve kapatmadan açmam mümkün olmuyor. Nasıl bir çözüm yolu bulabilirim acaba veya sorun nedir sizce?
Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka çok olasılık var:
Yazılmsal olabilir format at diyeceğim fakat format sırasında donabilir BIOS'da bekle biraz.
Panel (ekran) hatası olabilri bende de olmuşltu ekran hareket etmiyordu bende donuyor sanıyordum başka bir monitöre bağla orada dene doncak mı diye
Ya da sıcaklıktan dolayı olabilir.
Virüs bulaşma ihitmali de var o yüzden donup ısınıyor olabilir.

Bana soracak olursan benim tahminimce virüs bulaşmıştır ondan donuyordur BIOS'a gir 15 dk falan bekle bakalım hata yine olacak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı