Çözüldü ASUS TUF Gaming A15 FA506IEB format sonrası Wi-Fi gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lumshyy

Femtopat
Daha fazla  
Saat gece 1'de PC'ye format attım ve PC'de internet tuşu yoktu. Saatlerdir driveri halletmeye çalışıyorum ve beceremedim. Sorun bende mi bilmiyorum vallahi. Bilgisayarımın modeli ASUS TUF Gaming A15 FA506IEB, sürücüsü de indirdim çalıştırdım bir türlü gelmiyor Wi-Fi simgesi. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
LAN indir
WLAN indir
Intel indir

Bunlar bağlantı sürücülerin. Cihazda Wi-Fi olmadığına göre bunları başka bir cihaza indirip usb veya benzeri yollarla laptobuna atacaksın. Daha sonra tek tek çalıştırıp kuracaksın. Yeniden başlatacaksın.
LAN indir
WLAN indir
Intel indir

Bunlar bağlantı sürücülerin. Cihazda Wi-Fi olmadığına göre bunları başka bir cihaza indirip usb veya benzeri yollarla laptobuna atacaksın. Daha sonra tek tek çalıştırıp kuracaksın. Yeniden başlatacaksın.

Çözüm

Sonra ne yapmam gerek otomatikman Wi-Fi gelir mi yoksa ASUS sitesinden kendi sürücümümü kuracağım.

Sonra ne yapmam gerek otomatikman Wi-Fi gelir mi yoksa ASUS sitesinden kendi sürücümümü kuracağım.
Bunlar zaten sürücülerin. Ama cihazın internete bağlı olmayı sağlayan Wi-Fi sürücün olmadığı için yani internetin olmadıgı için cihaza direkt indiremezsin. Başka bir cihaza indirip bunları, kendi cihazına bir şekilde flaş bellek olur usb kablosu olur atacaksın. Attıktan sonra da tek tek açacaksın next next diyip kuracaksın. Hepsini kurduktan sonra cihazı yeniden başlatacaksın.

Teşekkür ederim yardımın için, hakkın ödenmez vallahi. Bir de sana zahmet, bir şey soracağım: Ben genel tüm gerekli sürücüleri nereden kuracağım? Mesela NVIDIA Denetim Masası da sayılıyor mu sürücü olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi sürücün kurulduktan sonra cihazın internete bağlı hale gelince, Ayarlar<Windows Update ile tüm güncelleştirmeleri denetle de, hepsini indirip kuracaktır, yeniden başlatma uyarıları verince yeniden başlat, bak oradan tüm güncellemeler inecektir. Sürücüler ve Windows güncellemesinin hepsi.

banada yardimci ola bilirmisiniz ayni sorunu yasiyorum. Asus Tuf a15 fa506nf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…