ASUS. TUF Gaming A15 FA507NU alınır mı?

pwalker

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir laptop alacağım bütçem 28k. Marka olarak ASUS'ta karar kıldım ve bu modeli düşündüm ama Ryzen 7 7735HS işlemci için bazı çekincelerim var. Bilen arkadaşlarıma sorduğumda Ryzen 7 alma kötü falan dediler bir de burada sormak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Aynı zamanda bu bahsettiğim model 4050 ekran kartlı bir başka modelde Intel i7 3050 ekran kartlı var sizce hangisi alınır.

Paran varsa nitro 16 serisi oneririm ama bak nitro 16 5 falan değil.

Ryzen 7 olan versiyonu alman daha mantıklı olacaktır lakin 8 GB RAM çok az şu anki şartlara göre. En az 8 GB daha takviye yapmalısın.

Intel olan olurdu benim tercihim.
İleride belki Adobe gibi uygulamaları kullanmak isteyeceksin inteli desteklerden AMD tarafında performans kaydı olabiliyor o tarz uygulamalarda diye biliyorum.
Ama tamamen sana kalmış.
Benim bütçem 27 binlerde olsa gider HP veya msi alırdım.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu heryerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değiller.

Hocam bizzat Ryzen 5 kullanıyorum herhangi bir performans kaybı yaşamadım. Aynı zamanda bu durumda kullanıcının hangi yöne ağırlık verdiği de seçimi (iş / oyun) etkiler. Tabii dediğiniz gibi tercih meselesi.

Ryzen 7 olan versiyonu alman daha mantıklı olacaktır lakin 8 GB RAM çok az şu anki şartlara göre. En az 8 GB daha takviye yapmalısın.
evet 16gb ram takacağım hocam . işlemci hakkında ne düşünüyorsunuz peki

intel i7 ile ryzen 7 arasında çok fark olmadığını düşünüyorum hocam biraz araştırdım ama

hem iş hem oyun için duşundum bence ryzen 7 yeterli olur diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…