Merhaba arkadaşlar. Bir laptop alacağım bütçem 28k. Marka olarak ASUS'ta karar kıldım ve bu modeli düşündüm ama Ryzen 7 7735HS işlemci için bazı çekincelerim var. Bilen arkadaşlarıma sorduğumda Ryzen 7 alma kötü falan dediler bir de burada sormak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Aynı zamanda bu bahsettiğim model 4050 ekran kartlı bir başka modelde Intel i7 3050 ekran kartlı var sizce hangisi alınır.
Intel olan olurdu benim tercihim.
İleride belki Adobe gibi uygulamaları kullanmak isteyeceksin inteli desteklerden AMD tarafında performans kaydı olabiliyor o tarz uygulamalarda diye biliyorum.
Ama tamamen sana kalmış.
Benim bütçem 27 binlerde olsa gider HP veya msi alırdım.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu heryerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değiller.
İleride belki Adobe gibi uygulamaları kullanmak isteyeceksin Intel'i desteklerden AMD tarafında performans kaydı olabiliyor o tarz uygulamalarda diye biliyorum.
Ama tamamen sana kalmış.
Benim bütçem 27 binlerde olsa gider HP veya MSI alırdım.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu her yerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değiller.
Hocam bizzat Ryzen 5 kullanıyorum herhangi bir performans kaybı yaşamadım. Aynı zamanda bu durumda kullanıcının hangi yöne ağırlık verdiği de seçimi (iş / oyun) etkiler. Tabii dediğiniz gibi tercih meselesi.
İleride belki Adobe gibi uygulamaları kullanmak isteyeceksin inteli desteklerden AMD tarafında performans kaydı olabiliyor o tarz uygulamalarda diye biliyorum.
Ama tamamen sana kalmış.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu heryerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değiller.
Ama tamamen sana kalmış.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu heryerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değil
İleride belki Adobe gibi uygulamaları kullanmak isteyeceksin Intel'i desteklerden AMD tarafında performans kaydı olabiliyor o tarz uygulamalarda diye biliyorum.
Ama tamamen sana kalmış.
Benim bütçem 27 binlerde olsa gider HP veya MSI alırdım.
Bunlar az şikeyet olan ve sikeyetin genelde bir tarafta olduğu her yerlerinden sorun çıkara bilecek cihazlar değiller