Çok benzer bir model, hem daha uygunmuş. Ekranın 165 Hz olması falan güzel bir şey. Ben şu an attığın ASUS TUF'ın 4060'lı modelini kullanıyorum, soğutmadan çok memnun değilim açıkçası. Acer'ın daha iyi olduğunu duyuyorum ve testlerde öyle gözüküyor. 29'a attığın Acer çok uygun geldi bana, bence alınır. 4050'lilerin fiyatı hep bu civarda bildiğim kadarıyla. Bunu almanı öneririm.
Çok benzer bir model, hem daha uygunmuş. Ekranın 165 Hz olması falan güzel bir şey. Ben şu an attığın ASUS TUF'ın 4060'lı modelini kullanıyorum, soğutmadan çok memnun değilim açıkçası. Acer'ın daha iyi olduğunu duyuyorum ve testlerde öyle gözüküyor. 29'a attığın Acer çok uygun geldi bana, bence alınır. 4050'lilerin fiyatı hep bu civarda bildiğim kadarıyla. Bunu almanı öneririm.
Bütçede rakibi tek Nitro 5 ve HP Victus 16'idi. Nitro 16 bu fiyatlara nadiren düştüğü için pek önerildiğini göremezsiniz. TUF'a göre Nitro 16 daha iyi bir cihaz.
HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
İşlemci konusunda attıklarınız daha iyi fakat işlemcinin amacı ekran kartını beslemek FPS oyunları dışında ekran kartı belirliyor FPS'i.