ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

Bundan önce Monster Abra A5 v17.2.3 modelini almıştım 3050 Tİ versiyonu, onu kuzene sattım.
Sonra şans eseri bunu buldum kalite olarak gerçekten güzel premium hissettiriyor. Kasa olarak da güzel ekran kısmı metal geri kalan kısımlar plastik ama metalimsi hissiyat veriyor. Ben memnunum cihazı çok da sevdim, oyun ve diğer uygulamalarda çok akıcı şekilde kullanabiliyorum.

Ekran kasası gri, kasa da siyah.

USB kutusu bende de var içinde HDD takılı ve öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Normal bir şekilde çalışıyor.
iki kere yazdım pardon

Tesadüf bende de moster var şu an 3050 Ti bende satmayı düşünüyorum bunu aldıktan sonra kaça sattınız acaba piyasasını öğrenmek açısından.

Son düzenleme:
@Blackbeard
Hocam RAM duruyor mu?

iki kere yazdım pardon

Tesadüf bende de moster var şu an 3050 Ti bende satmayı düşünüyorum bunu aldıktan sonra kaça sattınız acaba piyasasını öğrenmek açısından.
500 TL zararına verdim. 18.000 e almıştım. Okul için almıştım öyle idare etsin diye, sonradan 3050 uzun vade için çok iyi bir tercih olmadığını düşündüm. Ondan dolayı bunu görünce direk aldım kaçırmadan.

2. el düşünüyorsan ben bu adamdan aldım, güvenilir biri 2 defa alışveriş yaptım.

Merhaba, cihazı kullanan arkadaşlar kısa sürede yaşadıkları deneyimleri aktarabilir mi? Misal beni laptoplardan en çok soğutan olay fan sesi.

* Bu cihazın fan sesi nasıl ve günlük kullanımda (twitter-youtube vb.) gene fan çalışıyor mu yoksa sadece ısınmaya başlayınca mı çalışıyor ?

* Görüntü kalitesi nasıl ?

* Ses kalitesi nasıl ?

* Günlük kullanımda şarjı ne kadar gidiyor ?

Son olarak sizin gözünüze takılan artıları ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba ben aynı RAM'ın tek 16 GB olanını alsam 8+16 olarak kullansam sorun olur mu?

Merhaba ben aynı RAM'ın tek 16 GB olanını alsam 8+16 olarak kullansam sorun olur mu?

5dk önce 8+16 GB yaptım hocam şu anlık RAM'de bir sıkıntı yok. BF5 de denedim 12 GB RAM kullanıyor şu an PUBG'ye geçiyorum.

Dosya Ekleri

• 53196533-4D31-4885-B88D-00ED139A2F6B.jpeg
    187,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…