ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

Kuzenim için bende bu cihazı önerdim siparişi verdik, yalnız RAM yükseltmesi garantiyi kesin bozmuyor dimi, herhangi bir tane DDR5 4800MHZ alsak sorun olmaz herhalde, okuduğum kadarıyla Dual Channel için bir sorun olmuyormuş 16'nın yarısını Dual Channel diğer yarısı normal kullanılıyormuş. ( 8 ve 16 beraber takıldığı durumda.)

Hocam BIOS güncellemeden sonra bir farklılık oldu mu acaba güncellemeye gerek var mı?

Hocam BIOS güncellemeden sonra bir farklılık oldu mu acaba güncellemeye gerek var mı?
Cihazı güncelledikten sonra kullandım, eski bios da test edemedim maalesef.

Bugün benim eski bilgisayarla ekranları yan yana getirdim ASUS'un ekranda beyazlar sarıya kayıyor renk ayarımı yapmak lazım?
Ayarları kontrol et. Farklı ekran modları var.

Yapanlar var ama sorun olmuyormuş galiba.

.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (90).png
    491,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran Görüntüsü (87).png
    821 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Görüntüsü (88).png
    814,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (89).png
    798,5 KB · Görüntüleme: 93
@İlhami yeşil tüm vidaları söktüm bu vida çıkmıyor vida çeviriyorum tık diye ses geliyor böyle sıkıntı yaşayan oldu mu nasıl çıkaram bunu cımbızla çekmeyi denedim çıkmıyor tam boşta değil gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230501_140550_Gallery.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 88
O bendede çıkmıyor ordan sola doğru açmaya başlıyacaksın.

Hiç kimse benim yaşadığımı yaşamamış sanırım. Aynı cihaz var bende de. Tüm driverlar kurulu olmasına rağmen CS ve Valorant'ta 15 fps'yi geçmiyordu. Oyunları harici GPU ile açmama rağmen. En son Armoury Crate'den GPU'yu ultimate'e alınca düzeldi. Ancak kafamda hala soru işareti neden böyle yaptığı. Elimde olsa şu an iade ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…