Aynı makineyi kullanıyorum 2 aydır ısınma ile ilgili en ufak bir problem yaşamadım. Dereceleri paylaşırsan oradan yola çıkabiliriz. Ekran kartı BIOS dahil tüm güncellemeleri yaptınız mı? CoD Warzone 2.0 da ekran kartı sıcaklığım Full ayarlarda 58 dereceyi görüyor. İşlemci sıcaklığım 73 Max gördüğü. Makineyi bulunduğu yerden biraz yükseltmeyi deneyebilirsin. Fanlar Turbo modda çalışıyor bende kulaklık taktığım için duymuyorum bile oyunda da kimse fan sesiyle alakalı bir ses rahatsızlığı yaşamıyor. Bugünlerde ki sıcaklarda bile ekran kartım Max 61-63 arasını gördü sıcaklığı.
Bu verdiğiniz değerler benim aldıklarıma göre yüksek oyunla alakalı olabilir mi acaba? Warzone caldera oynadığım da 68 dereceyi gördü makine 2.0 oynadığımda 60'ı görmüyor bile aynı ortam ve şartlarda. Güncellemeleri kontrol ettiniz mi? Son NVIDIA güncellemesi sonrasında sıcaklık değerlerim buralara çıktı bu arada öncesinde daha da düşüktü. Ben ekstra bir soğutma da kullanmıyorum. Sadece makinenin arka kısmını ekranın altına denk gelen kısma TV kumandası falan koyup 1 cm falan yüksek tutuyorum.