Herkese merhaba. Bu ürünü 23.799TL iken kaçırmıştım. 1.5 ay sonra tekrar karşıma çıktı ve fiyat artmış olsa da kış gelmeden almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Isınıyor dediler ama çözümü varmış. Başka bir kronik sorunu var mı? Arada bir oyun oynayıp günlük işler için kullanacağım. 3-4 sene götürürse memnun olurum.
Aga alacaksan ürünle birlikte RAM siparişi ver çünkü bunun sıkıntısını yaşarsın. AAA oyunlarda hiç denemedim Metin2 oynuyorum. Kasa çok şık. Biraz agresif görüntüsü var benim hoşuma gitti. Ses desen bence yeterli. USB girişi 2 tane var. Keşke 3 veya 4 olsaymış dedim. Isınıyor onu da 30watt sabitleme ile G-Helper yardımıyla çözdüm. Ekran renkleri vs. bence iyi tatmin etti yani. 24.000e aldım diğerlerine nazaran tek sorunu işlemci sınırlamayla hallediliyor diye okumuştum. Şimdilik memnunum ileride de memnun kalırız umarım. Ha bir de Wi-Fi görmedi sorun yaşadım. Onu da Driver Booster ile çözdüm. Bir tek o uğraştırdı kurulumda. Touchpad biraz büyük arada yazı yazarken elim çarpıyor. Başka da aklıma gelen bir şey yok reis.