S servetkayra Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bu laptopu alacağım. Başka seçeneğim yok. O yüzden zahmet edip link atmanıza gerek yok. Sadece laptop hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com
Arkadaşlar bu laptopu alacağım. Başka seçeneğim yok. O yüzden zahmet edip link atmanıza gerek yok. Sadece laptop hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Bu fiyata 4060 alınır. Cihaz biraz ısınıyor işlemciye limit koyarak, altına stant koyarak ve termal pad uygulayarak önüne geçebilirsiniz.
Bu fiyata 4060 alınır. Cihaz biraz ısınıyor işlemciye limit koyarak, altına stant koyarak ve termal pad uygulayarak önüne geçebilirsiniz.
S servetkayra Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu fiyata 4060 alınır. Cihaz biraz ısınıyor işlemciye limit koyarak, altına stant koyarak ve termal pad uygulayarak önüne geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka cihaz seçeneğim yok maalesef teşekkürler.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu fiyata 4060 alınır. Cihaz biraz ısınıyor işlemciye limit koyarak, altına stant koyarak ve termal pad uygulayarak önüne geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka cihaz seçeneğim yok maalesef teşekkürler.
Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 Aynı fiyata aynı cihazın 4060 seçeneği mevcut ama yine de siz bilirsiniz.
S servetkayra Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #5 Razor1 dedi: Aynı fiyata aynı cihazın 4060 seçeneği mevcut ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu site dışından alamıyorum o yüzden farklı cihaz tavsiyesi de alamıyorum hocam.
Razor1 dedi: Aynı fiyata aynı cihazın 4060 seçeneği mevcut ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu site dışından alamıyorum o yüzden farklı cihaz tavsiyesi de alamıyorum hocam.