Asus Tuf Gaming A15 FA507NV laptop klavyesinde "D" tuşu çalışmıyor

Delilm

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A15 FA507NV model dizüstü bilgisayarımla oyun oynarken birden klavyede "D" tuşunun çalışmadığını fark ettim. Not defterini açıp denemeler yaptım.
Bazen hiç çalışmıyor, bazen bir kez basıyorum birden fazla kez basıyor, basılı tutunca ya hiç çalışmıyor ya da tekleyerek, takılarak basıyor. Günlük kullanımda çok rahatsız etmese de oyun oynarken ve kod yazarken çok rahatsız ediyor. Görünürde tuşun içinde bir kir yok. Kolonya ile temizledim, süpürge makinesiyle çektim, bilgisayarı ters çevirip tuşa denk gelen tarafına biraz vurdum belki bir şey sıkışmıştır da çıkar diye ama işe yaramadı. Tuşun basma hissiyatında bir farklılık yok diğer tuşlar gibi. Bu klavyelerin tuşu sökülebiliyormuş sanırım ama kendim sökmeye cesaret edemiyorum. Kendim mi çıkarıp taksam tuşu servise mi yollasam yoksa bir bilgisayarcıya mı yaptırtsam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Garantisi varsa yollayın. Klavye flexi hasar görmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…