ASUS Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 32 GB 512 GB SSD RTX4060 144Hz Freedos FA507NV-LP037 Zi702 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Alınır mı? TUF serisinde hala ısınma sorunu var mı genel olarak oyun için kullanılacak kuzenim üniversitede şu an kendi laptopu arızalandığı için ihtiyacı var acilinden.
Var mı öneriniz bu bütçede biraz acil laptopu olmadığı için sıkılıyor çünkü Trendyol'dan önerirseniz ya da Amazon'dan çok daha iyi olur kendisi peşin fiyatına 6 taksit ile alabilecek çünkü.
Var mı öneriniz bu bütçede biraz acil laptopu olmadığı için sıkılıyor çünkü Trendyol'dan önerirseniz ya da Amazon'dan çok daha iyi olur kendisi peşin fiyatına 6 taksit ile alabilecek çünkü.
A ve F serilerinin ısınma sorunları var. Zaten kasa aynı diye biliyorum. Ben zamanında indirimde çok uygun diye almıştım ama hiç memnun değilim. Almanızı tavsiye etmem. Bu fiyattan daha ucuza daha iyi modeller bulunabilir. @Artoria Pendragon hocamın Victus önerisine katılıyorum. Gayet güzel cihaz arkadaşımın 3060'lı olanı vardı. Birkaç gün kullanıp bakımlarını yapmıştım. Çok güzel cihaz.
HP Victus'un 1 boş m2 slotu var. RAM takviyesi yapacaksanız örneğin 32 yapmak için 16+16 yeni RAM almalısınız RAM'ler çift kanal 8+8 geliyor. Diğer modeli bilmiyorum.