ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR-LP030 alınır mı?

Bütçe
46000 TL'ye kadar. F/P olursa daha iyi olur. 40000 TL'ye daha yakın olursa daha iyi olurdu.

Super GTR

Megapat
Daha fazla  
Meslek
3B Artist, Programcı, Oyun Geliştiricisi
Merhaba daha önce de Lenovo LOQ gibi modelleri sormuştum almak için ama bir türlü nasip olmadı almak. Tekrar laptop bakmaya başladım. ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR-LP030 modelini önerir misiniz? Bir laptop alınacaksa bence teknik özellikleri yanında çeşitli soketler (Type-C Thunderbolt gibi), kasasının kalitesi, verdiği hizmetler önemli. Ekranı %100 sRGB'mi?

HP Victus modellerini seviyorum ama sanki dokununca yüzeyi esneyecekmiş gibi his veriyor ve her modelde bir şey eksik olabiliyor (sRGB oranı azlığı, çift soketli M.2 olmaması vb), Acer modellerinde sanırım RTX 4060 sadece 75W, bu da yetersiz olabilir. Yine de bu ASUS modelinden başka marka ve model önerisine açığım.

Ürünün linki:
A15 FA507NVR-LP030

Ayrıca şimdi almak yerine yeni modeller gelecekse beklemeye değer mi? RTX 5050 veya 5060 laptoplar aynı fiyatlarda satışa çıkar mı?

Son düzenleme:
hocam geçen haftalarda aldım bu modeli aşırı iyi bence sıcaklık konusunda yazılanlara aldırma derim ufak bir watt sınırıyla hallolur yada yapmasan bile 80 küsürde dolaşıyor yani çok da bir sıkıntısı yok bence fanları acayip iyi konumları ve güçleri güç modunu sessize alıp güç tassurufunu açınca baya gidiyor şarjı ekran ı iyi 144hz ve sorduğun gibi srgb 100 istersen fotosunu atarım ekranıj altındaki stiker da ve sistem ayarlarında yazıyor type c desteği var kamerası 720 p ve iyi gözüküyor gayet meetinglerde iş görür bu fiyatta bu sağlamlıkta ve güçte almamak delilik

Technopat Haberler

Geri
Yukarı