ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 alınır mı?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Selam sonunda PC almayı düşünüyorum. ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 bunu düşündüm. Ryzen 9'lu olan Version'nu fakat iyi de var yorum kötü de fakat başka da böyle güzel PC bulamam. Birkaç yorumsa drop sorunu olduğu söyleniyor. Depolama da diyor ama o çok oyundandır ben de oynayacagım ama çok depolama yiyen değil tavsiye ettiğiniz PC varsa bu fiyat aralığındaki PC'ler olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa fiyatına göre güzel.

Bana kalırsa fiyatına göre güzel.

Hocam oynayacağım oyunlar Batman serisi ETS 2 CS 2 Minecraft NFS CoD GTA vb. oyunlar oynayacağım sizce bu oyunlar için bu sistem fazla mı biraz benim gözüme fazla geldi yurt dışından alacağız sizce iyi mi almışken iyisini de almak istiyorum.

Oynayacağınız oyunlar için özellikleri fazla ama fiyatı iyi, sonradan satmak istediğinizde yine iyi fiyata satarsınız.

Ram konusunda sıkıntı yaşarmıyım darboğaz yapar dediler ekleme yapsam yurt dışından alıcam sıkıntı olurmu garanti gibi

Oynayacağınız oyunlar için özellikleri fazla ama fiyatı iyi, sonradan satmak istediğinizde yine iyi fiyata satarsınız.

Alayim yani aslında oynamak istediğim bayağı oyun var ama eski sistem kullanmaktan Intel Pentium'lu öyle yeni oyunlara göz dikemedim.

Cevap?

Son düzenleme:
Alın hocam yeni çıkacak güçlü sistem isteyen oyunları da oynarsınız.

Hocam çok sordum kusura bakmayın ama Kuveyt'ten alacağım daha ucuz olur değil mi?

Bayadır arayıştaydım en son bunda karar kılıp dün sipariş verdim ben de. Yani bakıyorum fiyatı mantıksız bir şekilde ucuz diğer alternatiflere göre. Sağlam markalar arasında 4070 ekran kartlı en uygun model bu şu an galiba. Hepsiburada fiyatı için konuşuyorum (43.999 TL şu an hâlâ), eğer ki bozuk ürün falan göndermeyeceklerse gayet uygun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…