ASUS TUF Gaming A15 FA507XIA38 alınır mı?

Bütçe
50.000 TL
Premium üst klasman bir cihaz.

Hocam çok teşekkür ediyorum öneriniz için. Bakınıyorum fakat sizde satılan bir yerden link atabilir misiniz rica etsem. Benim için çok önemli. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Kardeşim A15 sorunlu değil F serisi sorunlu. Attığı iyi oda alınabilir.

Canım kardeşim benim bu cihaz ısınma sorunlu. Cihazla aynı evde yaşıyorum Wi-Fi kopukluğu da oluyor. 40k civarına alınabilir ama 50k civarında alınmaz değmez

Canım kardeşim benim bu cihaz ısınma sorunlu. Cihazla aynı evde yaşıyorum Wi-Fi kopukluğu da oluyor. 40k civarına alınabilir ama 50k civarında alınmaz değmez.

Senin cihazın yüksek olabilir ama geneli yüksek değil. Wi-Fi kopukluğuda senin cihazınla alakalı çünkü genelinde soru yok.

NItro 16 lar sanırım 4060 lı haberin olsun. Ve bence alacağın laptop 2x8 değil 1 x16 olsun.

Emin ol artık 16 yetmiyor eğrr 2x8 alırsan evet performanslı olur fakat 32 yapmak istediğinde 2 adet 8 den kurtulup 2 adet 16 alman gerekecek.

1x16 al mutalaka inan uzun vadede iyiki diyeceksin.

Artık oyunlar çok Ram de istiyor.

Hocam bu sizin bahsettiğiniz Nitro 16 için uygun mudur?

3 ms panel için her konuya Nitro 16 atan arkadaşa takılmayın, ROG alıp geçin.

3 ms panel için her konuya Nitro 16 atan arkadaşa takılmayın, ROG alıp geçin.
Rog üst segment zaten. Yukarıyada yazdım. Premium cihaz. Gözlerini önemsemelisin. Bir zaman sonra göz yorgunluğu baş ağrısı gibi dertlerin olabilir.

Rog tabiiki daha kaliteli bir cihaz.

ROG üst segment zaten. Yukarıyada yazdım. Premium cihaz. Gözlerini önemsemelisin. Bir zaman sonra göz yorgunluğu baş ağrısı gibi dertlerin olabilir.

ROG tabii ki daha kaliteli bir cihaz.

Her mesajını takip etmediğim için gözlerime laf etmemelisin . Bunun yerine fiyatı gittikçe artan Nitro'yu sadece gerektiğinde atmalısın. Geçen 20k laptop önerisine de atmıştın, benden kaçmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…