ASUS TUF Gaming A15 FA507XIA38 alınır mı?

Bütçe
50.000 TL
Her mesajını takip etmediğim için gözlerime laf etmemelisin . Bunun yerine fiyatı gittikçe artan Nitro'yu sadece gerektiğinde atmalısın. Geçen 20k laptop önerisine de atmıştın, benden kaçmaz .
Orada yanlışlıkla olduğunu daha sonra özür dilediğimi yazdım. Dikkatle- göz bozukluğu farklı şeyler.

konuyu kontrol et. oda gözünden kaçmaz umarım.

3 ms panel için her konuya Nitro 16 atan arkadaşa takılmayın, ROG alıp geçin.
Tamam hocam teşekkür ediyorum. ASUS TUF'un üstünde durmamın sebebi zamanında burada çok kez bu bilgisayar önerildi bana. O yüzden ROG'a bakmamıştım artık ROG bakacağım. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Tamam hocam teşekkür ediyorum. ASUS TUF'un üstünde durmamın sebebi zamanında burada çok kez bu bilgisayar önerildi bana. O yüzden ROG'a bakmamıştım artık ROG bakacağım. Tekrardan teşekkür ediyorum.

ROG premium üründür. İmkanın dahilindeyse her zaman ROG tercih edeceksin.

4070 ile 4080 'ler arasında laptop'da ciddi fark var. 4070-32gb-2tb rog yerine 4080-16gb-512gb rog strix bakabilirsiniz. Ekran kartı malum değişmiyor. Ama ssd ve ramleri daha sonraki cihazınıza taşıyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…