ASUS TUF Gaming A15 FA507XIA38-LP041A38 vs ASUS ROG STRIX G16

Bülent Gilik

Femtopat
Daha fazla  
Yarın siparişini vereceğim de son kez bir de buradan danışmak istedim. Bu iki bilgisayar arasında kaldım.

ASUS TUF Gaming A15 FA507XIA38-LP041A38 AMD Ryzen 9 7940HS, 32 GB, 1TB SSD, RTX4070, FreeDOS 15.6” 144Hz taşınabilir bilgisayar.

Ben ASUS ROG STRIX G16 almayı düşünüyorum alırken 16 GB RAM de alacağım zaten onu alırsam. Bu fiyatlara daha iyisi olabilir mi? HP ve Acer'e karşı pek güvenim yok. Acer Nitro 16 4070 de fena değil gibi gözüküyor ama bilemedim.

Abi kullanacak olan sensin ama bu iyi gibi https://www.hepsiburada.com/asus-tu...gaza=Zitek Bilişim&url_src=ios-product-detail

Rog soğutma kalitesi olarak iyi fakat 16gb ram ve 165hz monitör geri düşürüyor onu. Hp victus 240hz monitöre 32gb Ram miktarına sahip

Msı ise 32gb ram ve 17.3 inc büyük ekranı ile önde olsa da 144hz yenileme oranına sahip.

benim tavsiyem Hp victus almak olurdu açıkcası. Ekranı daha kaliteli ve 32gb ram miktarına sahip

Victus ve ekran kalitesi ?

Tamam siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Ben daha iyi biliyorum demedim dostum. Orada yazanları yazıyorum eğer detay bir durum varsa Victus'un ekranını kötü yapan yazar geçersin. Sonuçta adam alacak kimse babasının hayrına yazı yazmıyor burada.

Ben daha iyi biliyorum demedim dostum. Orada yazanları yazıyorum eğer detay bir durum varsa Victus'un ekranını kötü yapan yazar geçersin. Sonuçta adam alacak kimse babasının hayrına yazı yazmıyor burada.
Ben de sirf urunun basligini okuyup buraya yazdiginiz icin soyleme geregi duydum. Victus'un ekran kalitesi, renk dogrulugu berbat NTSC ve sRGB degerleri de çok kotu. Panel kalitesizligini ve sogutmasini da gectim. TUF cok daha iyi bir secenek olacaktir. ROG da TUF'dan biraz daha ust orası arkadasa kalmis.
Sirf bu forumda bile bu yuzden(ekran renkleri cok kotu) birsuru kisi Victus alip geri iade etti veya gercekte gorup almaktan vazgeçtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…