blockdz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #1 Linux Mint Xfce kurdum ama klavye çalışmıyor. Hangi dağıtımı kurmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #2 Mint'in Edge surumunu dene, yeni donanimlar icin guncel kernel surumlerini iceren dagitimlari kurman gerekiyor.
Mint'in Edge surumunu dene, yeni donanimlar icin guncel kernel surumlerini iceren dagitimlari kurman gerekiyor.
blockdz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #3 gumbald_amca dedi: Mint'in Edge surumunu dene, yeni donanimlar icin guncel kernel surumlerini iceren dagitimlari kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB ramim var. Windows çok kullanıyor diye linux geçmek istedim. Dediğiniz sürüm işimi görür mü?
gumbald_amca dedi: Mint'in Edge surumunu dene, yeni donanimlar icin guncel kernel surumlerini iceren dagitimlari kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB ramim var. Windows çok kullanıyor diye linux geçmek istedim. Dediğiniz sürüm işimi görür mü?
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #4 blockdz dedi: Hocam 8 GB ramim var. Windows çok kullanıyor diye linux geçmek istedim. Dediğiniz sürüm işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Evet, gorur.
blockdz dedi: Hocam 8 GB ramim var. Windows çok kullanıyor diye linux geçmek istedim. Dediğiniz sürüm işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Evet, gorur.