ASUS TUF Gaming A15 klavye ışığı Armoury Crate tarafından görülmüyor

Daha fazla  
Dün Armoury Crate'i uninstaller ile silip yüklediğimde klavyeyi görebiliyordu fakat bugün yeniden görmemeye başlamış. Her kapa aç yaptığımda silip yüklemekle uğraşmayı tabii ki istemiyorum. Uygulamayı kullanmayı da henüz biliyor değilim sonuçta birkaç aydır sahibiyim bilgisayarın. Önerisi veya yardımcı olabilecek bir şeyi olan varsa buyursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armoury Crate silip G-Helper kullanman daha iyi olur. Berbat bir yazilim Armoury Crate, sistem kullanimi cok fazla. Ekstradan Armory Crate kisayol tusunda sildikten sonra hata alirsan cozumude bu.

G-Helper uzerinden cihazi 85 dereceye limitlemenide oneririm.

Tamamdır şimdi G-Helper indireceğim

Bana windows alma yolu gözükecek galiba. G-Helper da ışıklarını değiştiremiyor. Kapatıp açmadım ama kurduktan sonra kapatım açmalı mıyım?

Son düzenleme:
İfadeler: kxy
Tamamdır şimdi G-Helper indireceğim

Bana windows alma yolu gözükecek galiba. G-Helper da ışıklarını değiştiremiyor. Kapatıp açmadım ama kurduktan sonra kapatım açmalı mıyım?

Ayarlar > Kişiselleştirme> Dinamik aydınlatma ayarlarindan dinamik aydinlatmayi kullan ayari acik mi?

Hocam açık ama windows etkinleştirilik değil bu yüzden orası ayarlanamıyor. Erişime kapalı ama açık gözüküyor.

Onu kapatman gerek, düz renk yanar acık kalırsa.

Bu siteden Windows 11 key alabilirsin. Özellikle OEM olmasina dikkat et. Anakarta gömüldüğü için formatlasan dahi kullanabilirsin.

Hatta direkt link vermem gerekirse:

Windows versiyonun neyse ona göre alabilirsin, site guvenilirdir.

Windows 11 Pro key alayım o o zaman. Zaten sağ altta sürekli duruyordu Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Pro hocam

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…