vsync açınça çözülürASUS TUF Gaming A15 kullanıyorum internet sorunsuz Allah'a şükür, CS falan jilet gibi ama Minecraft'a girince takılma donma falan yapıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Chunk'ı düşürün, kare hızı ayarını sonsuz veya yüksek bir değere alın, V-Sync açık mı onu kontrol edin, grafikleri hızlı yapın, sürücüleri güncelleyin. Biraz daha bilgi verirseniz daha iyi bir sonuç çıkarabiliriz hiç bir bilgi vermemişsiniz neredeyse.
Nasıl açılıyor bende sadece g-sync gözüküyor pc de yeniyim o yüzden pek bir bilgim yokvsync açınça çözülür
Minecraft'ı korsan mı yoksa orijinal olarak mı oynuyorsunuz? NVIDIA'da grafikler yerinde açılıyor diye biliyorum en basiti.Nasıl açılıyor bende sadece g-sync gözüküyor pc de yeniyim o yüzden pek bir bilgim yok
Orijinal aldım grafiklerde gözükmüyor gördüğüm tek şey g-syncMinecraft'ı korsan mı yoksa orijinal olarak mı oynuyorsunuz? NVIDIA'da grafikler yerinde açılıyor diye biliyorum en basiti.
Orijinal aldım grafiklerde gözükmüyor gördüğüm tek şey G-Sync
G-Sync de yardımcı olabilir. Dediğim diğer şeyleride uygulayın.Orijinal aldım grafiklerde gözükmüyor gördüğüm tek şey g-sync
Tamamdır teşekkürlerMinecraft'dan yapacaksınız ayarları. Ayarlar-video ayarlarından.
Tamamdır, teşekkürlerG-Sync de yardımcı olabilir. Dediğim diğer şeyleride uygulayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.