ASUS TUF Gaming A15 laptopta Valorant oynarken düşük FPS

ZencT

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce bir ASUS TUF Gaming A15 4060 8 GB RAM aldım. İlk aldığımda Valorant'ta FPS değerleri 170-210 arasiydi. 2.ay FPS degerleri 150-190 arasina dustu, şimdi 3. ayda ise değerler 120-170'e kadar geriledi. Neden FPS değerleri dusuyor bilmiyorum, yardim edebilecek var mı?

Isı değerleri nasıl.

Isı değerleri nasıl.

-Boşta 60-74 derece.
-Valorant Turbo mod 78-84 derece.
-R6s Ultra ayarlar Turbo 90 derece.
-Fortnite 60FPS Turbo sabit 80 derece ama donmalar oluyor.
-CS orta ayarlar Turbo 140FPS 82-90 derece.

-Bazen laptopu yeniden baslattigimda acildigi anda fanlar deli gibi calisiyor ve sicaklik 87 dereceyi goruyor neden bilmiyorum.

Yanlış bilgi
Asus'un tüm TUF ve ROG serisi laptoplarında ramler tek kanal geliyor. Onu çiftlemen gerekiyor. AMD işlemciyse FPS değerleri çıldırıyor bilgin olsun. Asus ROG Strix G15 laptop var bende AMD Ryzen 7 6800H ve Nvidia RTX 3060 GPU'lu. Onu Crucial 2x16GB 32GB olmak üzere çiftledim 2.5x performansı arttı cinebench testinde bile fark vardı.

Peki neden fps aldigimdan beri azaliyor bilgin varmi?

8 GB RAM olmasından kaynaklı RAM'leri çiftlemen lazım. Şu an alamam diyorsan amd yi devre dışı bırak.
Amdyi devre disi birak derken?

MUX için monitore bağlaması gerekmiyor mu hocam.
Onda direk harici ekran kartından verir evet ama mux switch varsa cihazda laptop monitörüne de harici ekran kartından verebilirsin.

Hayır asus tuf serisinde artık çoğu zaman çift kanal kullanılıyor yanlış bilgi vermeyin

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…