K Kadirhanklyc Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Şöyle bir laptopun LoL'de düşük ayarlarda 110 Valorant düşük ayarlarda 120 FPS vermesi normal mi? Dosya Ekleri 7790D233-D41E-47AB-AB8C-4227BF2D246B.jpeg 118,5 KB · Görüntüleme: 78 F99A80BA-226E-4BB5-939E-9FC40620D0E6.jpeg 122,5 KB · Görüntüleme: 81 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Şubat 2023 #2 RAM'ler tek kanalsa normal. Artı 0 Eksi
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #3 Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Kagan61 dedi: Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanız gereken değer 190 200 civarı tek kanalsa RAM'lar Artı 0 Eksi
Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Kagan61 dedi: Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanız gereken değer 190 200 civarı tek kanalsa RAM'lar
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Şubat 2023 #4 3060 5800H ile 4600H 3050 Ti'i bir mi tutuyorsun sen? Artı 0 Eksi
KS KS K Kadirhanklyc Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 Kagan61 dedi: Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Almanız gereken değer 190 200 civarı tek kanalsa RAM'lar. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım artması için benim de hiç normal değil ondan sormak istedim. Artı 0 Eksi
Kagan61 dedi: Tek kanalsa bile Valorant'ta hiç normal değil. Ben RTX 3060 R7 5800H düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum. Almanız gereken değer 190 200 civarı tek kanalsa RAM'lar. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım artması için benim de hiç normal değil ondan sormak istedim.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #6 Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal. Son düzenleme: 12 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal.
KS KS K Kadirhanklyc Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise norm Genişletmek için tıkla... Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla nasıp açarım. 3 gün önce geldi laptop. Kadirhanklyc dedi: Ekran kartıyla nasıp açarım. 3 gün önce geldi laptop. Genişletmek için tıkla... Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal. Genişletmek için tıkla... Grafik kartını devre dışı bırakdım ve 5 FPS aldım LoL'de ekran kartıyla oynamıyormuşum onu nasıl ayarlarım laptopmu bozuk yoksa bir ayarımı var. Son düzenleme: 12 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise norm Genişletmek için tıkla... Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla nasıp açarım. 3 gün önce geldi laptop. Kadirhanklyc dedi: Ekran kartıyla nasıp açarım. 3 gün önce geldi laptop. Genişletmek için tıkla... Kagan61 dedi: Yeni mi aldınız eskiden böyle yapıyor muydu garanti kapsamında mı bu tip sorulara cevap verirseniz bir öneri yapabilirim. Eğer garanti kapsamında ise önce format atın düzelmez ise garantiye götürün. Çünkü bu kadar düşük FPS aşırı saçma ayarla artacak FPS'ler değil. Düzenleme: Şimdi aklıma geldi oyunu ekran kartı ile açtınız değil mi grafik kartıyla açmadınız. Eğer grafik kartı ile açtınız ise normal. Genişletmek için tıkla... Grafik kartını devre dışı bırakdım ve 5 FPS aldım LoL'de ekran kartıyla oynamıyormuşum onu nasıl ayarlarım laptopmu bozuk yoksa bir ayarımı var.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #8 Windows arama yerine grafik ayarı yazıp yüksek performans seçeneğini seçin çözülmez ise garantiye verin baksınlar. Artı 0 Eksi
Windows arama yerine grafik ayarı yazıp yüksek performans seçeneğini seçin çözülmez ise garantiye verin baksınlar.
KS KS K Kadirhanklyc Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #9 Kagan61 dedi: Windows arama yerine grafik ayarı yazıp yüksek performans seçeneğini seçin çözülmez ise garantiye verin baksınlar. Genişletmek için tıkla... Şuan oyunlar yüksek performansda Artı 0 Eksi
Kagan61 dedi: Windows arama yerine grafik ayarı yazıp yüksek performans seçeneğini seçin çözülmez ise garantiye verin baksınlar. Genişletmek için tıkla... Şuan oyunlar yüksek performansda
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #10 Garantisi varsa garantiye verin kronik olabilir. Sürücülerinizi güncelleyebilir siniz güncel değil ise. Artı 0 Eksi
Garantisi varsa garantiye verin kronik olabilir. Sürücülerinizi güncelleyebilir siniz güncel değil ise.