ASUS TUF Gaming A15 nasıl?

Bu yapamayacagı anlamına gelmiyor ki, oyun FPS'i ne kadar RAM eksildigine gore duser o kadar. Cihaz kapanmaz veya bunları yapmaya calısırken hata vermez.

Evet cihaz kapanmaz fakat yetersiz RAM uyarısı verir.
Belki de uyarı da vermez fakat FPS düşebilir. Yine de güzel laptop iyi günlerde kullanın.

Evet cihaz kapanmaz fakat yetersiz RAM uyarısı verir.
Belki de uyarı da vermez fakat FPS düşebilir. Yine de güzel laptop iyi günlerde kullanın.
Merhaba ben bellek almaya karar verdim bu bilgisayara bugün, cihazın içinde 8 GB DDR5 4800 MHZ CL40 Samsung marka bellek vardı. Bende SK Hynix 8 GB DDR5 5600 MHZ CL40 bellek sipariş verdim 5600 MHZ 4800 gibi çalışır dediler doğru mu, link burda.

Merhaba ben bellek almaya karar verdim bu bilgisayara bugün, cihazın içinde 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Samsung marka bellek vardı. Bende SK Hynix 8 GB DDR5 5600 MHz CL40 bellek sipariş verdim 5600 MHz 4800 gibi çalışır dediler doğru mu, link burada.

Evet doğru, bir RAM diğer RAM'le uyumlu çalışmak için kendini diğer RAM'in hızına eşitler.

Evet doğru, bir RAM diğer RAM'le uyumlu çalışmak için kendini diğer RAM'in hızına eşitler.
Uyumlu olur demi samsung ve SK hynix, birde ben vatandan aldım kendim zarar veririm diye içini açmak istemiyorum. Bilgisayarcıya gittim ben takamam garantili malı dedi ben napıcam yardımcı olurmusunuz.

Uyumlu olur değil mi Samsung ve SK Hynix, bir de ben vatandan aldım kendim zarar veririm diye içini açmak istemiyorum. Bilgisayarcıya gittim ben takamam garantili malı dedi ben ne yapacağım.

Marka önemli değil. CL hızları ve MHz hızlarını eşitlerler. Fakat RAM konusunda adam garantili ürün, yapamam demiş. Doğru demiş. Başka bir bilgisayarcıya sorabilirsin.

Eğer Vatan'a gidersen orada yaparlar.
Marka önemli değil. CL hızları ve MHz hızlarını eşitlerler. Fakat RAM konusunda adam garantili ürün, yapamam demiş. Doğru demiş. Başka bir bilgisayarcıya sorabilirsin.

Eğer Vatan'a gidersen orada yaparlar.

Vatana yaptırayım en iyisi ben, hayır abi benim anlamadığım nokta neden bilgisayarları 8 GB bellek ile satıyolar neden yani

Vatana yaptırayım en iyisi ben, hayır abi benim anlamadığım nokta neden bilgisayarları 8 GB bellek ile satıyolar.

Aslında bu iyi bir şey. Aynı bilgisayarın 16 GB RAM olan modelini normalden 1000-2000 TL ucuza alıp yaklaşık 600-700 TL'ye RAM taktırıyoruz. Yani ortalama 1000 TL kar ediyoruz.

Tabii ki modelden modele RAM fiyatı değişjr.

Bu iyi bir şey. Aynı bilgisayarın 16 GB RAM olan modelini normalden 1000-2000 TL ucuza alıp yaklaşık 600-700 TL'ye RAM taktırıyoruz. Yani ortalama 1000 TL kar ediyoruz.

Tabii ki modelden modele RAM fiyatı değişjr.

Kral şimdi aradım ben servisi, cihaza zarar vermediğin sürece garantin bozulmaz dediler. Şimdi bu aldığım SK Hynix 8 GB DDR5 5600 MHz CL40 bellek uyumlu olacak mı bu cihaza.

Kral şimdi aradım ben servisi, cihaza zarar vermediğin sürece garantin bozulmaz dediler. Şimdi bu aldığım SK Hynix 8 GB DDR5 5600 MHz CL40 bellek uyumlu olacak mı bu cihaza.
Hocam konunun üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş. Şu an durum ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı