Lordpatis Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 8 30 Nisan 2023 #1 Asus Tuf Gaming A15 Almanya'dan bu ikinci el olarak bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, önerir misiniz?
Asus Tuf Gaming A15 Almanya'dan bu ikinci el olarak bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, önerir misiniz?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 Meşhur 2020 model TUF. Isınma sorunlu ve saçma sapan mühendisliğe sahip bir cihaz.
Lordpatis Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 8 30 Nisan 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Meşhur 2020 model TUF. Isınma sorunlu ve saçma sapan mühendisliğe sahip bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki Türkiye'de veya Almanya'dan 550 euro bütçeye ne önerebilirsiniz?
Yavuz_Çetin dedi: Meşhur 2020 model TUF. Isınma sorunlu ve saçma sapan mühendisliğe sahip bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki Türkiye'de veya Almanya'dan 550 euro bütçeye ne önerebilirsiniz?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #4 Lordpatis dedi: Anladım hocam peki Türkiye'de veya Almanya'dan 550 euro bütçeye ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Almanya'dan almanız daha mantıklı olacaktır ancak oradaki pazarı hiç bilmiyorum. İsterseniz beğendiğiniz ürünleri atın ben yorumlayabilirim.
Lordpatis dedi: Anladım hocam peki Türkiye'de veya Almanya'dan 550 euro bütçeye ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Almanya'dan almanız daha mantıklı olacaktır ancak oradaki pazarı hiç bilmiyorum. İsterseniz beğendiğiniz ürünleri atın ben yorumlayabilirim.