Arkadaşlar NVIDIA App ve GeForce Experience önceden açılıyordu fakat herhalde bir şeyler yanlışlıkla silmiş olmalıyım. Bu hatayı alıyorum (NVIDIA uygulaması requires an NVIDIA GPU refer to the sistem gereksinimleri).
-Format attım.
-Dili değiştirip İngilizce yaptım.
-Game Ready sürücüsünü kurmaya çalıştım.
Fakat hiçbiri olmadı, gerçekten çok yardıma ihtiyacım var laptop daha 1 haftalık. Şimdiden bozduk. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam geçenlerde biz de sürücü yükleyemedik ekran kartını görmüyordu Armoury Crate yüklüyse oradan değilse ghelper indirin o daha ufak ve hızlı çalışıyor. Eco modda iGPU çalışıyor sadece öyleyse standart moda alın dGPU devreye giriyor. Ondan sonra sürücüyü falan kurabildik biz inşallah yardımı olur.
Hocam geçenlerde biz de sürücü yükleyemedik ekran kartını görmüyordu Armoury Crate yüklüyse oradan değilse ghelper indirin o daha ufak ve hızlı çalışıyor. Eco modda iGPU çalışıyor sadece öyleyse standart moda alın dGPU devreye giriyor. Ondan sonra sürücüyü falan kurabildik biz inşallah yardımı olur.
Sağ olasın kral bana da birisi söyledi konuyu açtıktan sonra, Armoury Crate kullanmıyorum zaten GHelper tek kullanıyorum. Ultimate moduna alınca düzeldi. Fakat GeForce Experience yükleyince zaten NVIDIA App var deyip yüklemiyor. Bunun çözümü biliyorsan açıklayabilir misin?
Experience zorunlu değil aslında ekran kartı sürücüsü tek başına yeterli o zorunlu ama Experience'ı isteğe bağlı kurabilirsin. Sorun olacağını sanmam ama olursa formata gidebilir burdan sorası size kalmış hocam.
Experience zorunlu değil aslında ekran kartı sürücüsü tek başına yeterli o zorunlu ama Experience'ı isteğe bağlı kurabilirsin. Sorun olacağını sanmam ama olursa formata gidebilir burdan sorası size kalmış hocam.