ASUS TUF Gaming A15 Power tuşu bozuk

Iren

Hectopat
ASUS TUF Gaming A15 modelli laptopumun sanıyorum ki Power tuşunda temassızlık var kafasına göre açılıyor ya da açılmıyor. İnternette direkt fişe takarak çalıştırılabileceğini gördüm. Ancak BIOS menüsünde videolarda gördüğüm ayara ulaşamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Anakartın FA507RC olması lazım.

Aynı cihaza bende sahibim ve bu sorun kronik olmalı. Şirketimizin çalıştığı bilgisayar servisine götürüp oradaki personel ile birlikte incelediğimizde bu model ASUS'larda güç tuşunun bağlantısı klavye üzerinden gidiyor. Bu tuşun onarımı için klavyenin komple değişmesi gerekiyor. Sorgulattığımda orijinal klavyeyi Türkiye'de bulamadım. Ben çözümü çalıştığımız bilgisayar servisi üzerinden Çin'den klavyeyi getirterek çözdüm.

Teşekkür ederim ben garantiye yollacağım fakat şu an bilgisayara ihtiyacım var diye biraz yavaştan alıyorum. Garanti halleder diye umuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…