ASUS TUF Gaming A15 R5-7535HS RTX 4060 alınır mı?

Hocam 45k bütçeniz varsa bunu önermek istiyorum ama öneremiyorum. Anakart yanma problemleri var.
ASUS alabilirsin. Açıkçası arkadaşım kullanıyor ve memnun. Bende kullandım güzel.

Hocam bu fiyatlara 4060 baksın arkadaş. Bütçesi var.

Hocam attığınız laptop iyi. Neden aklıma gelmedi bilmiyorum. Bende bunu alacaktım sonradan bütçe artınca başka laptop yöneldim.

Büyük ihtimalle ya a15 ya bu msi modeli alacağım teşekkürler.

İşlemci 7535 daha iyi değil mi pil açısından?

Büyük ihtimalle ya A15 ya bu MSI modeli alacağım teşekkürler.

İşlemci 7535 daha iyi değil mi pil açısından?

Evet pil açısından 7535HS seçmeniz daha doğru olacaktır. Eğer ben şarjda oynayacağım ve yazılım, oyun, 3D gibi render alacaksanız 7435HS almanız daha doğru olacaktır.

R7 7735HS olanı ve 2tb 64gb olanı kullanıyorum, benim gibi ayda 2-3 kez uzun mesafe yolculuk yapıp her seferinde bilgisayarı kurmayacaksanız kasa rahat 10 yıl sağlam götürür ancak dqarboğaz sorunu %10-12 arası yaşanabilir. Darboğazı ram ile de toparlayabilecek bi durum yok o yüzden ya ekran kartını güçsüzleştirebilirsinzi yada işlemciyi güçlendirmeye çalışabilirsiniz
4050 biraz düşük kalabilir kuzenimde 4050 bende 4060 var aynı işlemci depolama vs. sadece ekran kartı farklı 30-35 fps fark alıyorum.
bu hocamın attığı bilgisayar gerçekten mükemmel denebilecek bi seviyede 45K bütçe içinde uygun MSI kullanma şansım olmadı ama diğer ürünlerini kullandım mouse klavye vs. gerçekten kaliteliydi.

Msi alayım ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…