dracaryslulw Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarlardan anlamıyorum yeni aldığım laptop için 1 TB SSD ve 16x2 olacak şekilde 32 GB RAM almayı düşünüyorum. Uyumlu olan parçaları önerirseniz çok mutlu olurum. Bütçem ikisi için Max 4K. Ürünümün: Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Merhaba. Bilgisayarlardan anlamıyorum yeni aldığım laptop için 1 TB SSD ve 16x2 olacak şekilde 32 GB RAM almayı düşünüyorum. Uyumlu olan parçaları önerirseniz çok mutlu olurum. Bütçem ikisi için Max 4K. Ürünümün: Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Texafx Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Bir türlü linki düzgün atamadım. RAM için. Amazon.com.tr SSD için. Amazon.com.tr
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 30 Mayıs 2023 #3 Hocam aynı bilgisayara bu hafta bu bellekten taktım, sorunsuz çalıştı. Bilgin olsun diye söyleyeyim dedim: Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Tabii fiyatı niye iki katı olmuş bilmiyorum Daha uyguna bulursun sadece modeli paylaşmaktı amacım. Bir de 8'lik tabii.
Hocam aynı bilgisayara bu hafta bu bellekten taktım, sorunsuz çalıştı. Bilgin olsun diye söyleyeyim dedim: Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Tabii fiyatı niye iki katı olmuş bilmiyorum Daha uyguna bulursun sadece modeli paylaşmaktı amacım. Bir de 8'lik tabii.