ASUS TUF Gaming A15 RTX 4050 testleri normal mi?

anilbey34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba çok anladığım bir konu değil bu yüzden size sormak istedim. Bilgisayarım ASUS TUF Gaming A15 8 GB RAM var. Diğer özellikleri fotoğraflarda çıkıyor. Sizce anormal bir durum var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-12 221922.png
    302,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-10-12 222434.png
    1 MB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-10-12 222507.png
    844,7 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran görüntüsü 2025-10-12 222552.png
    623,6 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba çok anladığım bir konu değil bu yüzden size sormak istedim. Bilgisayarım ASUS TUF Gaming A15 8 GB RAM var. Diğer özellikleri fotoğraflarda çıkıyor. Sizce anormal bir durum var mı?
3DMark testine göre iyi. U*erBenchmark zaten çöp bir site. Furmark'ta performans testi değil, sıcalık testi.

3DMark testine göre iyi. U*erbenchmark zaten çöp bir site. FurMark'ta performans testi değil, sıcalık testi.

Hocam başka yapmam gereken test var mı ve Cinebench testi yaparken GPU kısmında sorun yaşamıyorum fakat CPU testi yaparken failed to allocate necessary GPU Memory hatası veriyor ne yapmam gerekiyor bir bilgin var mı?

Hocam başka yapmam gereken test var mı ve Cinebench testi yaparken GPU kısmında sorun yaşamıyorum fakat CPU testi yaparken failed to allocate necessary GPU Memory hatası veriyor ne yapmam gerekiyor bir bilgin var mı?
RTX 4050 ile çalıştırdığınızdan emin olun ve genellikle kapatıp/açmak sorunu çözüyormuş insanlarda. Ekstra olarak "Görünüm penceresi ve tercihlerde malzeme önizlemesini devre dışı bırakmayı." önermişler.

Olmadığı Passmark programınıda kullanabilirsiniz test için.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…