Çözüldü ASUS TUF Gaming A15 şarjdan çıkarınca FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A15 RTX3050 kullanıyorum şarjdayken GTA V en yüksek ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum şarjdan çıkardığım an oyun 15 FPS kadar düşüyor aynı zamanda Hz 60 oluyor. Güç planı kısmından performance alıyorum ilk 10 saniye yine akıcı sonra 15 FPS bu sefer Turbo alıyorum 10 saniye sıkıntı yok sonra laptop kapanıyor. Ne yapmam lazım?
  • Sistemim:
  • RTX 3050
  • AMD Ryzen 5 7535HS
  • 8 GB RAM DDR5

Çözüm
Normal. Şarjdayken tam güç kullanıyor ekran kartı. Ama pil modundayken performans moduna geçiyor. Onu Armory Crate ve Nvidia Denetim Masası ayarlarından değiştirebilirsin.
Normal bir şey değil mi? Herhalde dahili ekran kartına geçiyor.

Peki ben bunu RTX kartına nasıl geçireceğim?

Normal. Şarjdayken tam güç kullanıyor ekran kartı. Ama pil modundayken performans moduna geçiyor. Onu Armoury Crate ve NVIDIA Denetim Masası ayarlarından değiştirebilirsin.

Nasıl yapacağım anlatır mısınız?

Pildeyken NVIDIA kullanmaz değil, kullanır fakat pil yapısı gereği adaptör kadar güç sağlayamıyorum. Bundan dolayi FPS düşürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…