ASUS A15 RTX 4050 olan laptopa 1 TB M.2 SSD takmak istiyorum fakat SSD yuvasındaki vida bir türlü çıkmıyor. Bir kez bile döndüremedim. Benim gibi bu problem ile karşılaşan oldu mu? Nasıl çıkarabilirim yuvadaki vidayı?
Yeni aldığınız için zorlamanızı kesinlikle önermiyorum. Zarar verirseniz garantiyi yakarsınız ilk haftadan. Mahalle bilgisiyarcınız varsa bizzat fiziksel destek alın.
Yeni aldığınız için zorlamanızı kesinlikle önermiyorum. Zarar verirseniz garantiyi yakarsınız ilk haftadan. Mahalle bilgisayarcınız varsa bizzat fiziksel destek alın.
Arkadaşlar çok saçma olacak ama bir vida için iade ile uğraşmaya gerek var mı sizce yani her türlü bu vidayı çıkarabilir miyim herhangi bir teknis servis gibi bir yerden.
Baskı kesinlikle yapıp zorlamayın. Bırakın garantiyi, Ram yongalarına oradan da Anakarta bile zarar verebilirsiniz. Daha ilk haftadan bozmayın laptopunuzu. 100-200 lira verin. Bilir kişi / bilgisayarcı işini yapsın.
Arkadaşlar çok saçma olacak ama bir vida için iade ile uğraşmaya gerek var mı sizce yani her türlü bu vidayı çıkarabilir miyim herhangi bir teknis servis gibi bir yerden.
Baskı kesinlikle yapıp zorlamayın. Bırakın garantiyi, RAM yongalarına oradan da anakarta bile zarar verebilirsiniz. Daha ilk haftadan bozmayın laptopunuzu. 100-200 lira verin. Bilir kişi / bilgisayarcı işini yapsın.