ASUS TUF Gaming A15 vs Acer Predator Helios Neo 300

Rufo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Üniverste için uzun ömürlü kaliteli ve uzun batarya ömürlü laptop arıyorum. 2 model buldum 2 sininde fiyatları aynı. Hangisini önerirsiniz?
ASUS TUF A15:
Amd® Ryzen 9 7940HS | DDR5 16 GB 4800 MHz | NVIDIA geforce® RTX4070 8 GB | SSD 512 GB NVMe | WQHD IPS 15.6-inch 165 Hz |

Acer Predator Helios Neo 300.
  • CPU: Intel Core i7-13700hx
  • RAM: 16 GB DDR5 4800MHz.
  • SSD: 1 TB M.2 nvme™ pcıe®
  • GFX: NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB.
  • LCD: 16.0" wqxga LED 165Hz.

WQHD A15 turkiyede yok diye biliyorum FHD bence o. A15 kullanicisi olarak memnun olsam da fırsatınız varsa Acer modeli almanizi öneririm.

WQHD A15 turkiyede yok diye biliyorum FHD bence o. A15 kullanicisi olarak memnun olsam da fırsatınız varsa Acer modeli almanizi öneririm.
Azerbaycanda yaşıyorum 2k modeli var.Sizce Acermi Asus tufmu

Peki sizdeki fiyatlarla çok fark var mı? Almak istersek ne problem çıkar getirirken? Klavye düzeni nasıl?
Bizde daha ucuz laptoplar.yurtdışına kargo hiç bir yer yapmıyor sanırsam.Klavye düzeni aynı

Bizde daha ucuz laptoplar. Yurt dışına kargo hiçbir yer yapmıyor sanırsam. Klavye düzeni aynı

Türkçe klavye mi yoksa İngilizce mi? Gürcistan'a gitmek yerine Bakü'ye gidilebilir. Ucuzluk ne kadar oluyor mesela 100 dolar gibi mi yoksa iki katı fark mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…