ASUS TUF Gaming A15 vs Casper Excalibur G770 vs MSI Thin 15

TRUnakamoto

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir kullandığım ASUS Vivobook'u geride bırakarak laptop yenileme kararı aldım. Adobe Photoshop, figma ve benzeri uygulamaları kullanırken kasmalar yaşamaya başladım. Kendimce araştırıyorum ve Adobe programlarını rahatlıkla kullanabileceğim bir laptop bulmaya çalışıyorum.

Technopat'ta yorumları okuyorum ama MSI hakkkında yorumlara bakıyorum, "alınmaz" yazıyorlar. ASUS TUF için yorumlara bakıyorum "alınmaz" yazıyorlar. Casper Excalibur G770 için yorumlara bakıyorum "alınmaz" yazıyorlar. HP Victus önerenler oluyor, HP Vitus'a bakıyorum yine "alınmaz" yorumları görüyorum.

Kafam iyice karıştı, bir şey öneriliyor ama ardından "alınmaz" denen birisi çıkıyor. Yukarıda bahsettiğim üzere Adobe programlarını kullanırken sorun yaşamayacağımı düşündüğüm 3 laptop buldum, görüşlerinizi bekliyorum. Ek önerileriniz varsa seve seve dinlerim. Şimdiden teşekkür ederim. (oyun oynamayacağım)

1- ASUS Tuf Gaming A15
2- Casper Excalibur G770
3- MSI Thin 15

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM artık yetmiyor minimum 16 olması kanaatindeyim. Bence biraz bütçe arttırılıp 16 tercih edilmeli diye düşünüyorum.
RAM takviyesi yapılabiliyor.

8 GB RAM artık yetmiyor minimum 16 olması kanaatindeyim. Bence biraz bütçe arttırılıp 16 tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Hocam maalesef bu bütçelerde çoğu Laptop böyle RAM'i kendiniz takamanız çok daha ucuza geliyor öbür türlü 3-4K daha fazla ödüyorsunuz.

Hocam çöp deme sebebiniz nedir?
1) FA506 kasalar kronik ısınma sorunlu, işlemci 90 dereceleri geçiyor. Ayrıca diğerlerine karşın 2050 ile geliyor.
2) Excalibur başlı başına bile alınmaz ama G770 bir başka, 100 derece işlemci sıcaklıklarını görebiliyoruz.
3) Tek fanlı (soğutması kötü) ve düşük TDP'li ekran kartı var (oyun performans daha düşük).

Acer Nitro için 2 örnek ileteyim hocam, sizce hangisi daha iyidir:

1) Pahalı
2) Isınma sorunlu + performansı kısılmış model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…