ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition alınır mı?

Bütçe
35000

gravebrush

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition almayı düşünüyorum, bütçe 35K, değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF Gaming A16'a e FA617NSR-N3056 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RX7600s 16" DOS dizüstü bilgisayar 34.999 TL yerine 32.599 TL.

Hocam bu modelse içinde AMD ekran kartı var genelde çok nadir görülür laptoplarda ama ekran kartı (oyuncu modellerinde) ama bir şans verilebilir içinde RX 7600s var RTX 4060'dan bir tık düşük bir ekran kartı.

Isınıyor.

Fazlasıyla, bunu bilerek belki.

Evet ASUS'un çözemediği tek sorun ısı.

Sürekli prize takılı kullanacaksanız bu da olabilir ancak hem bütçenizi zorluyor, hem de cihazda iGpu yok. Asus'ta da iGpu yok, işlemci aynı. Ayrıca loq drain yapıyor. Ancak soğutması tuf'tan daha iyi.
Sürekli Prize takılı kullanmayacaksanız ve ders için de kullanacaksanız iki cihazı da pek önermem.

Oyun performansı iyiyse, ısı konusunda çok sorun etmem.

Evet sürekli prize bağlı kullanacağım, 37k çok da zorlamaz aslında bütçeyi.

ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition almayı düşünüyorum, bütçe 35K, değer mi?
hocam şuan bu modele sahibim. Limit koyunca ısınmıyor dert etmeyin onu.

Bana göre artıları:
-Ekranı çok iyi bu fiyatta böyle bir ekran yok. Loqların ekranı övülür onların ekranı bile 25ms iken bu 7ms

-Malzeme kalitesi iyi

Eksileri:
-Dahili gpu yok pil ömrü biraz düşük sayılabilir ben 60hzde kullandığımda 3 4 saat kadar gitti.
-Nvidia teknolojilerinden yararlanamama

Ghelper uygulamasından 80 85 dereceye limit koyarsanız hiçbir şekilde fps düşüşü olmuyor.

Karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…