xKylo Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 aabcc dedi: Sen kullanmayı bilmediğin için herkes kullanmayı bilmiyor diye bir kaide yok. Genişletmek için tıkla... Ben Lenovo kullanıyorum iyi sosyaller. Gidin çimenlere basın gerginliğin kimseye faydası yok.
aabcc dedi: Sen kullanmayı bilmediğin için herkes kullanmayı bilmiyor diye bir kaide yok. Genişletmek için tıkla... Ben Lenovo kullanıyorum iyi sosyaller. Gidin çimenlere basın gerginliğin kimseye faydası yok.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Temmuz 2024 #12 xKylo dedi: Ben Lenovo kullanıyorum iyi sosyaller. Gidin çimenlere basın gerginliğin kimseye faydası yok. Genişletmek için tıkla... Laptoplar 2 sene sonra teknik servissiz kullanılamıyor diyen sensin, kullanmayı bilmiyorsan her makine aynı. Çoğu şey küçük form faktörde birlştiği için hassas davranmak zorundasın, yoksa 5. ayda da bozulur makine.
xKylo dedi: Ben Lenovo kullanıyorum iyi sosyaller. Gidin çimenlere basın gerginliğin kimseye faydası yok. Genişletmek için tıkla... Laptoplar 2 sene sonra teknik servissiz kullanılamıyor diyen sensin, kullanmayı bilmiyorsan her makine aynı. Çoğu şey küçük form faktörde birlştiği için hassas davranmak zorundasın, yoksa 5. ayda da bozulur makine.