nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Şubat 2025 #1 VDSL internet kullanıyorum. Biraz bakındıktan sonra ASUS TUF Gaming AX3000’i buldum. Alınır mı?
aktecha Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx1080 İ510400f 16 ram Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 nefti dedi: VDSL internet kullanıyorum. Biraz bakındıktan sonra ASUS TUF Gaming AX3000'i buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı bence tabii ki de sen bilirsin.
nefti dedi: VDSL internet kullanıyorum. Biraz bakındıktan sonra ASUS TUF Gaming AX3000'i buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı bence tabii ki de sen bilirsin.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Şubat 2025 #3 aktecha dedi: Gereksiz pahalı bence tabii ki de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bu bütçede farklı bir öneriniz var mı?
aktecha dedi: Gereksiz pahalı bence tabii ki de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bu bütçede farklı bir öneriniz var mı?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.968 Çözümler 62 12 Şubat 2025 #4 nefti dedi: Peki bu bütçede farklı bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Titan veya Hopper 3811 önerebilirim.
nefti dedi: Peki bu bütçede farklı bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Titan veya Hopper 3811 önerebilirim.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #5 1/3 fiyatına Tp-Link AX55 alabilirsiniz yada daha güçlü birşey olsun derseniz AX72 var. Asus gerçekten abartı fiyatlar koyuyor.
1/3 fiyatına Tp-Link AX55 alabilirsiniz yada daha güçlü birşey olsun derseniz AX72 var. Asus gerçekten abartı fiyatlar koyuyor.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Şubat 2025 #6 SunSet dedi: Keenetic Titan veya Hopper 3811 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz? Extra da önermiştiniz. Cermen dedi: 1/3 fiyatına Tp-Link AX55 alabilirsiniz yada daha güçlü birşey olsun derseniz AX72 var. Asus gerçekten abartı fiyatlar koyuyor. Genişletmek için tıkla... AX72 daha mı mantıklı olur? Bu arada önerdiğiniz modemler RJ45 girişli fakat VDSL hatlarda sanırım RJ11 olması gerekiyor.
SunSet dedi: Keenetic Titan veya Hopper 3811 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz? Extra da önermiştiniz. Cermen dedi: 1/3 fiyatına Tp-Link AX55 alabilirsiniz yada daha güçlü birşey olsun derseniz AX72 var. Asus gerçekten abartı fiyatlar koyuyor. Genişletmek için tıkla... AX72 daha mı mantıklı olur? Bu arada önerdiğiniz modemler RJ45 girişli fakat VDSL hatlarda sanırım RJ11 olması gerekiyor.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.968 Çözümler 62 17 Şubat 2025 #7 nefti dedi: Hangisini önerirsiniz? Extra da önermiştiniz. Genişletmek için tıkla... Hopper 3811. Eski modeminizi köprü moda alıp kullanın daha iyi. Router bütün internet kontrolü almış olacak DSL modemle daha işiniz kalmayacak.
nefti dedi: Hangisini önerirsiniz? Extra da önermiştiniz. Genişletmek için tıkla... Hopper 3811. Eski modeminizi köprü moda alıp kullanın daha iyi. Router bütün internet kontrolü almış olacak DSL modemle daha işiniz kalmayacak.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Şubat 2025 #8 SunSet dedi: Hopper 3811. Eski modeminizi köprü moda alıp kullanın daha iyi. Router bütün internet kontrolü almış olacak DSL modemle daha işiniz kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Eski modemim internet hızını düşürdüğü için değiştirmem söylendi. Eğer modem düzgün olsaydı dediğinizi yapabilirdim ama yeni modem almam gerekiyor maalesef.
SunSet dedi: Hopper 3811. Eski modeminizi köprü moda alıp kullanın daha iyi. Router bütün internet kontrolü almış olacak DSL modemle daha işiniz kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Eski modemim internet hızını düşürdüğü için değiştirmem söylendi. Eğer modem düzgün olsaydı dediğinizi yapabilirdim ama yeni modem almam gerekiyor maalesef.