SabriBolat Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 33 30 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. 3 gün öncesine kadar ASUS indirme merkezinde anakartımın yazılımı mevcuttu (beta BIOS) 2 gündür sitede böyle bir anakart modeli göremiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba arkadaşlar. 3 gün öncesine kadar ASUS indirme merkezinde anakartımın yazılımı mevcuttu (beta BIOS) 2 gündür sitede böyle bir anakart modeli göremiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Ocak 2021 #2 Sitenin kendisi yok, ondan göremiyorsunuzdur. TUF GAMING B450M-PLUS II - Destek www.asus.com
SabriBolat Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 33 30 Ocak 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sitenin kendisi yok, ondan göremiyorsunuzdur. TUF GAMING B450M-PLUS II - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Olmadığının farkındayım. Benim sorum 3 gün öncesine kadar vardı şimdi neden kaldırıldı BIOS güncellemesi vardı.
Kayseri Mantısı dedi: Sitenin kendisi yok, ondan göremiyorsunuzdur. TUF GAMING B450M-PLUS II - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Olmadığının farkındayım. Benim sorum 3 gün öncesine kadar vardı şimdi neden kaldırıldı BIOS güncellemesi vardı.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Ocak 2021 #4 Site çökmüş herhalde. Açılmasını bekleyin.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.326 Makaleler 42 Çözümler 275 30 Ocak 2021 #5 Türkçe site çökmüş. TUF GAMING B450M-PLUS IIï½Motherboardsï½ASUS Global Experience superior tech interactions with TUF GAMING B450M-PLUS II. High-performance, feature-rich motherboard, enhancing your gaming stability! www.asus.com Ingilizce olarak buradan görüntüleyebilirsin.
Türkçe site çökmüş. TUF GAMING B450M-PLUS IIï½Motherboardsï½ASUS Global Experience superior tech interactions with TUF GAMING B450M-PLUS II. High-performance, feature-rich motherboard, enhancing your gaming stability! www.asus.com Ingilizce olarak buradan görüntüleyebilirsin.
SabriBolat Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 33 30 Ocak 2021 #6 Kayseri Mantısı dedi: Site çökmüş herhalde. Açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Mithat Berhan dedi: Türkçe site çökmüş. TUF GAMING B450M-PLUS IIï½Motherboardsï½ASUS Global Experience superior tech interactions with TUF GAMING B450M-PLUS II. High-performance, feature-rich motherboard, enhancing your gaming stability! www.asus.com İngilizce olarak buradan görüntüleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. ASUS üyeliği yaptım. Ürünü kaydettim. Ürüne tıklayınca ürünün yazılımları görünüyor.
Kayseri Mantısı dedi: Site çökmüş herhalde. Açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Mithat Berhan dedi: Türkçe site çökmüş. TUF GAMING B450M-PLUS IIï½Motherboardsï½ASUS Global Experience superior tech interactions with TUF GAMING B450M-PLUS II. High-performance, feature-rich motherboard, enhancing your gaming stability! www.asus.com İngilizce olarak buradan görüntüleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. ASUS üyeliği yaptım. Ürünü kaydettim. Ürüne tıklayınca ürünün yazılımları görünüyor.