oguzky06 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 33 6 Ocak 2022 #1 ASUS TUF Gaming B550-PRO ile AMD Ryzen 5 2600X kullanabilir miyim? ASUS'un sitesinde desteklediği yazıyor ama emin olamadım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-06 232750.png 49,2 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
ASUS TUF Gaming B550-PRO ile AMD Ryzen 5 2600X kullanabilir miyim? ASUS'un sitesinde desteklediği yazıyor ama emin olamadım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 7 Ocak 2022 #11 Yapıştır gitsin. Şu anda AM4 anakartların ve işlemcilerin neredeyse hepsi birbirini destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yapıştır gitsin. Şu anda AM4 anakartların ve işlemcilerin neredeyse hepsi birbirini destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS oguzky06 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 33 7 Ocak 2022 #12 kino dedi: Yapıştır gitsin. Şu anda AM4 anakartların ve işlemcilerin neredeyse hepsi birbirini destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O iş tamam ROG bile destekliyorsa TUF her türlü.. Teşekkürler.. Ek olarak yazmak istedim, sorunsuz kullanabiliyorum, anakart gayet şahane almak isteyenlere öneriyorum. Son düzenleme: 8 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
kino dedi: Yapıştır gitsin. Şu anda AM4 anakartların ve işlemcilerin neredeyse hepsi birbirini destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O iş tamam ROG bile destekliyorsa TUF her türlü.. Teşekkürler.. Ek olarak yazmak istedim, sorunsuz kullanabiliyorum, anakart gayet şahane almak isteyenlere öneriyorum.