G Gandalfdıgri Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Kutu içeriğinde vs. yazıyor Type-C girişi ama nereden nasıl kullanacağım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? USB 3.2 Gen 1 Type-C böyle yazıyor. Kulaklığımı tam takamıyorum bu yüzden.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Kutu içeriğinde vs. yazıyor Type-C girişi ama nereden nasıl kullanacağım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? USB 3.2 Gen 1 Type-C böyle yazıyor. Kulaklığımı tam takamıyorum bu yüzden.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Nisan 2023 #2 Bu port kasa ön panel Type-C portu için. Kasadaki portlarda Type-C portu olması gerekiyor yani.
G Gandalfdıgri Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Mithat Berhan dedi: Bu port kasa ön panel Type-C portu için. Kasadaki portlarda Type-C portu olması gerekiyor yani. Genişletmek için tıkla... Kasamda yok bunu başka türlü çözemez miyiz?
Mithat Berhan dedi: Bu port kasa ön panel Type-C portu için. Kasadaki portlarda Type-C portu olması gerekiyor yani. Genişletmek için tıkla... Kasamda yok bunu başka türlü çözemez miyiz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Nisan 2023 #4 Şu tarz ek aparatlarla kasanın arka tarafındaki genişleme yuvalarına port haline getirebilirsiniz adaptörler ile. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
Şu tarz ek aparatlarla kasanın arka tarafındaki genişleme yuvalarına port haline getirebilirsiniz adaptörler ile. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
G Gandalfdıgri Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 Mithat Berhan dedi: Şu tarz ek aparatlarla kasanın arka tarafındaki genişleme yuvalarına port haline getirebilirsiniz adaptörler ile. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin acaba? 1-2 mi? Ona göre hemen almam gerekiyor.
Mithat Berhan dedi: Şu tarz ek aparatlarla kasanın arka tarafındaki genişleme yuvalarına port haline getirebilirsiniz adaptörler ile. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin acaba? 1-2 mi? Ona göre hemen almam gerekiyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Nisan 2023 #6 Açıkçası çok fark etmiyor gibi ama bu tarz bir şey yerine Type-A to Type-C dönüştürücü de alabilirsiniz ufak bir şey ise.
Açıkçası çok fark etmiyor gibi ama bu tarz bir şey yerine Type-A to Type-C dönüştürücü de alabilirsiniz ufak bir şey ise.
G Gandalfdıgri Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #7 Mithat Berhan dedi: Açıkçası çok fark etmiyor gibi ama bu tarz bir şey yerine Type-A to Type-C dönüştürücü de alabilirsiniz ufak bir şey ise. Genişletmek için tıkla... Aslında benim böyle bir aletim var bunu takmak için istiyorum öneriniz ne ise onu yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Mithat Berhan dedi: Açıkçası çok fark etmiyor gibi ama bu tarz bir şey yerine Type-A to Type-C dönüştürücü de alabilirsiniz ufak bir şey ise. Genişletmek için tıkla... Aslında benim böyle bir aletim var bunu takmak için istiyorum öneriniz ne ise onu yapacağım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Nisan 2023 #8 Yukarıdaki adaptörlerden birisini alabilirsiniz. Kasanızda ek boşluk var mı?
G Gandalfdıgri Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #9 Mithat Berhan dedi: Yukarıdaki adaptörlerden birisini alabilirsiniz. Kasanızda ek boşluk var mı? Genişletmek için tıkla... Arka en alt kısmında delikli yerlerden biri çıkıyor sanırım. Oraya oturtmaya çalışırım herhalde
Mithat Berhan dedi: Yukarıdaki adaptörlerden birisini alabilirsiniz. Kasanızda ek boşluk var mı? Genişletmek için tıkla... Arka en alt kısmında delikli yerlerden biri çıkıyor sanırım. Oraya oturtmaya çalışırım herhalde
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Nisan 2023 #10 @Gandalfdıgri oraya vida ile sabitleyeceksiniz.