ASUS TUF Gaming B550M Plus Wi-Fi 2 tekrar alınır mı?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
RAM
3600 MHz
İşlemci
R5 5600
Merhaba dostlar. Hazır sistem aldığımda bütçe nedeniyle pek bir değişim yapamadım. Bir süre sonra çift M.2 slot ve DualSense alacağım için Bluetooth özellikli bir anakart satın aldım. ASUS TUF Gaming'i Amazon'dan yurt dışından satın aldım. 2 ay kullanabildim sadece 2 ay sonrası arıza nedeniyle Amazon aracılığı ile iade etmek zorunda kaldım. Aynı kartı alıp almamakta kararsız kaldım. Birkaç eksileri hariç bir sıkıntım yoktu kartta. Wi-Fi özelliği kullanmadım ama Bluetooth işime yarardı. Sizce tekrar alınır mı? Şu an Trendyol'da 5.870,57 TL.

Avantajları: 1 tane soğutuculu M.2 slot, Aura Sync.

Dezavantajları: Soğutuculu M.2 slot BIOS üzerinde görünmüyor 2. M.2 çıkartılmadan soğutuculu slot kullanılamıyor, DualSense'yi Bluetooth'a bağlanamıyorum sürekli kopuyor, Bluetooth için sitesinde bir güncelleme yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Başka bir öneriniz var mı?

@Smmmhunter hocam tavsiyeleriniz ile aldığım anakart bozuldu. İade ettim. Tekrar aynısını alayım yok MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 anakartı mı alayım? Kararsız kaldım. Kusura bakmayın sizi rahatsız etmek istemezdim ama yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Başka bir öneriniz var mı?

@Smmmhunter hocam tavsiyeleriniz ile aldığım anakart bozuldu. İade ettim. Tekrar aynısını alayım yok MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 anakartı mı alayım? Kararsız kaldım. Kusura bakmayın sizi rahatsız etmek istemezdim ama yardıma ihtiyacım var.
Ne önermiştim size?

Ne önermiştim size?

Hocam aslında MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 dediniz. Ama bütçeme uymadığı için ASUS TUF Gaming B550M-Plus Wi-Fi 2 olur mu? Dedim. Olabilir dediniz. ASUS TUF Gaming'i aldım ama 2 ay kullandıktan sonra arıza verdi. Garanti dahilindeydi ama yurt dışı olduğu için almadılar iade ettim. Yeni anakarta ihtiyacım var. MSI denemek istiyorum ama kararsız kaldım. ASUS TUF Gaming'i tekrar alayım mı yoksa MSI mı alayım?

Hocam aslında MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 dediniz. Ama bütçeme uymadığı için ASUS TUF Gaming B550M-Plus Wi-Fi 2 olur mu? Dedim. Olabilir dediniz. ASUS TUF Gaming'i aldım ama 2 ay kullandıktan sonra arıza verdi. Garanti dahilindeydi ama yurt dışı olduğu için almadılar iade ettim. Yeni anakarta ihtiyacım var. MSI denemek istiyorum ama kararsız kaldım. ASUS TUF Gaming'i tekrar alayım mı yoksa MSI mı alayım?
Konuyu geri okudum. Amazonla iletişime geçin öncelikle. Onlar size iade ile ilgili konuşurlar. İkincisi yeni anakart içşn bütçe nedir?

Konuyu geri okudum. Amazon'la iletişime geçin öncelikle. Onlar size iade ile ilgili konuşurlar. İkincisi yeni anakart içşn bütçe nedir?

5.800 TL. İade ettim zaten hesabım geri yatırdılar. MSI deneyeyim yoksa ASUS'u tekrar mı alayım? Kararsız kaldım ya da başka bir anakart mı alayım emin değilim.

5.800 TL. İade ettim zaten hesabım geri yatırdılar. MSI deneyeyim yoksa ASUS'u tekrar mı alayım? Kararsız kaldım ya da başka bir anakart mı alayım emin değilim.

Bunu alın bence. TUF'a ısınamadım bir türlü. Bir şekilde kendimi ikna edip TUF B650-Plus aldım. Sonra sistemi kurmadan iade edip ROG B650E-F aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı