ASUS TUF Gaming B550M Plus Wi-Fi 2 tekrar alınır mı?

Bunu alın bence. TUF'a ısınamadım bir türlü. Bir şekilde kendimi ikna edip TUF B650-Plus aldım. Sonra sistemi kurmadan iade edip ROG B650E-F aldım.

MSI mı alayım hocam? Çok ağrıma gitti. Daha 2. ayındaydı. Şansıma denk geldi. Umarım sizde sıkıntı yaşamadan kullanırsınız. Hayırlı olsun.

Şans işi hocam. Bir de MSI'ı deneyin. AM5 geçin demiştim. Şu an ne düşünüyorsunuz? Belki bu AM5'e geçmek için bir sinyaldir.

Öylede hocam şu an imkansız. Yakınım evlenecek ona destek olmam lazım. 1 sene sürer o da. 1 seneyede hazır sistemde ki ürünlerin garantileri bitecek. Bu da satmam gereken fiyatın biraz altında satmam olacak. Ancak ileride geçebilirim. Sıfır alacağım parçaları. Ekran kartım sıkıntı biraz. Şu an garantide. Bir an komple hazır sistemi satıp DDR5 sistem satın almayı düşünmedim değil. Sarı sitede satmam biraz sıkıntı. Kısaca hocam 1 ya da 1.5 sene sonra bir bakacağım duruma. O zamana kadar keyif alayım istiyorum.

O zaman MSI'ı alın.

@Smmmhunter hocam Bluetooth adaptör önerebilir misiniz? MSI'a geçince tekrar formata gerek var mı?

@Smmmhunter hocam Bluetooth adaptör önerebilir misiniz? MSI'a geçince tekrar formata gerek var mı?

Formata gerek yok. Driverları güncellerseniz sorun olmaz.

Çok teşekkür ederim hocam. Satın aldım ikisini de inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…