xorram
Picopat
Ben BIOS güncellerken elektrik gitmesine karşın korkumdan dolayı Backup'ya da Dual BIOS özellikli anakart almak istiyorum
www.gaming.gen.tr
Bu anakartta böyle bir özellik var mı olup olmadığını nasıl anlarım açıklarsanız sevinirim.
@neqetria
ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 5333 MHz (OC) M.2 mATX Anakart
ASUS TUF GAMING B660M-E D4, en yeni Intel® işlemcilerinin en önemli unsurlarını alıp oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler…
Bu anakartta böyle bir özellik var mı olup olmadığını nasıl anlarım açıklarsanız sevinirim.
@neqetria
Hocam ben anlamadım anlatır mısınızBen BIOS güncellerken elektrik gitmesine karşın korkumdan dolayı Backup'ya da Dual BIOS özellikli anakart almak istiyorum
![]()
ASUS TUF GAMING B660M-E D4, en yeni Intel® işlemcilerinin en önemli unsurlarını alıp oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler…www.gaming.gen.tr
@neqetria
Evet hocam beklemekteyimBen BIOS güncellerken elektrik gitmesine karşın korkumdan dolayı Backup'ya da Dual BIOS özellikli anakart almak istiyorum
![]()
ASUS TUF GAMING B660M-E D4, en yeni Intel® işlemcilerinin en önemli unsurlarını alıp oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler…www.gaming.gen.tr
@neqetria
Hocam ben anlamadım anlatır mısınız
Son düzenleme: