landres Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Bu anakartı almayı düşünüyorum fakat DDR5'e geçsem mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Anakart bayağı saglam duruyor hazır DDR4 RAM'lerim de var.
Bu anakartı almayı düşünüyorum fakat DDR5'e geçsem mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Anakart bayağı saglam duruyor hazır DDR4 RAM'lerim de var.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #2 landres dedi: Bu anakartı almayı düşünüyorum fakat DDR5'e geçsem mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Anakart bayağı saglam duruyor hazır DDR4 RAM'lerim de var. Genişletmek için tıkla... DDR5 geçiniz performans olarak da ileriye dönük olması açısından da DDR5.
landres dedi: Bu anakartı almayı düşünüyorum fakat DDR5'e geçsem mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Anakart bayağı saglam duruyor hazır DDR4 RAM'lerim de var. Genişletmek için tıkla... DDR5 geçiniz performans olarak da ileriye dönük olması açısından da DDR5.
landres Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Peki bana Intel DDR5 anakart önerebilir misin çok fiyatı uçuk olmadan.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #4 landres dedi: Peki bana Intel DDR5 anakart önerebilir misin çok fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam.
landres dedi: Peki bana Intel DDR5 anakart önerebilir misin çok fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam.
landres Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Madara Uchia dedi: Bütçe nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyatları bilen birisi değilim yani en fazla 8-9k diyelim.
Madara Uchia dedi: Bütçe nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyatları bilen birisi değilim yani en fazla 8-9k diyelim.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #6 landres dedi: Fiyatları bilen birisi değilim yani en fazla 8-9k diyelim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakıyorum. landres dedi: Peki bana Intel DDR5 anakart önerebilir misin çok fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ve işlemciniz nedir?
landres dedi: Fiyatları bilen birisi değilim yani en fazla 8-9k diyelim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakıyorum. landres dedi: Peki bana Intel DDR5 anakart önerebilir misin çok fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ve işlemciniz nedir?
landres Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #7 Madara Uchia dedi: Tamamdır bakıyorum. Hocam ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte RTX 3070 Intel 13400F Zalman Cnps20x kule tipi soğutucum var.
Madara Uchia dedi: Tamamdır bakıyorum. Hocam ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte RTX 3070 Intel 13400F Zalman Cnps20x kule tipi soğutucum var.