İnceleme ASUS TUF Gaming F15 6 aylık kullanıcı deneyimi

Teşekkür ederim hocam 5000 serisi ile ısınma sorunu iyileşebilir ama net değil isterseniz bir öneri konusu açın belki bu fiyata alabileceğiniz daha iyi bir laptop olabilir. TUF almak isterseniz sizin kararınız soğutma dışında gayet iyi laptop.

Sıcaklıkları gördükten sonra anladım ki bir kez daha laptop da oyun oynamak bana göre değil. Masaüstünden devam.
Bende masaüstü sistem toplamayı seçerdim ama malesef sık seyahat etmek zorundayım.

Zaten illaki Asus'un tuf serisi olacak diye bir zorunluluk yok ama yazın işte çalışma planım var, belki tuf A18 gibi modeller falan çıkabilir (A17 türkiyede yok ama yurt dışında satılıyor) ve bu modellerde sorunlar çözülebilir ya da diğer markaların daha iyi modelleri olabilir, zaten maaşımı aldıktan sonra herkese ne alınabilir diye danışıcam.

Hocam inceleme guzel olmus. Elinize saglik. Ancak 33.000 TL’ye 4050 nerede satiliyor? Link birakir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…