ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

MASQUEYTIR

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar konusunda hiçbir bilgim yok ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine (ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN009) isimli bir bilgisayar almak istiyorum bunu alırsam oyun konusunda memnun olur muyum? Oynayacağım oyunlar (Valorant, God of War, PUBG, RDR2 ) ve benzeri oyunlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim :)

Alınmaz 3050 var.

2-3 daha koyar bunu alırım

Alınmaz 3050 var.

2-3 daha koyar bunu alırım

aqa azerbaycanda yaşıyorum ve burdaki marketlerde (sanırım) gördüğüm en iyi pc bu YouTubeden baktım oyun testlerine god of war fln 70 fps falan veriyo rdr2 ise 60-70 Ama yinede emin olamiyorum ( Alacağım pc çok mu kötü?)

aqa azerbaycanda yaşıyorum ve burdaki marketlerde (sanırım) gördüğüm en iyi pc bu YouTubeden baktım oyun testlerine god of war fln 70 fps falan veriyo rdr2 ise 60-70 Ama yinede emin olamiyorum ( Alacağım pc çok mu kötü?)
Asustan bahsediyorsan 3050 var brom onda alınmaz o. Biraz daha parayla HP al kafan rahat olsun 3050'ye 26-27k para vermek anlamsız. 60-70 yüksek fps değerleri değildir. Saglikli olması için 90 ve devamı olması gerekir. HP sogutmada da basarili, sana kalmış tabii hangisini almak istersen alabilirsin sadece kaziklanma diye diyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı