Asus Tuf F15 fx506hc (11400h rtx3050) kasa kullanıyorum. Termal tasarım hariç memnun eder. Cihazı; tozlu, sigara dumanı olan vb. fanları çabuk kirletecek bir ortamda kullanacaksan ve ağır oyunlar da oynarım diyorsan kesinlikle uzak dur.
Bakımı zordur. Yapmazsan, özellikle ağır oyunlarda ciddi ısınma sorunları yaşarsın. Kendin yaparsan garanti dışı kalır. Yok ben servise gönderirim dersen düzgün yapılmaz ek olarak nasıl geri gelir bilinmez.
ASUS TUF F15 FX506hc (11400H RTX3050) kasa kullanıyorum. Termal tasarım hariç memnun eder. Cihazı; tozlu, sigara dumanı olan vb. fanları çabuk kirletecek bir ortamda kullanacaksan ve ağır oyunlar da oynarım diyorsan kesinlikle uzak dur.
Bakımı zordur. Yapmazsan, özellikle ağır oyunlarda ciddi ısınma sorunları yaşarsın. Kendin yaparsan garanti dışı kalır. Yok ben servise gönderirim dersen düzgün yapılmaz ek olarak nasıl geri gelir bilinmez.
Yok hocam öyle ortamlarda kullanmayacagim zaten, arada oyun oynayacagim. Çoğunlukla ders calismak ve kod yazmak için kullanacagim. Oynayacagim oyunlar Max CS, Valorant, ETS olur. Onun haricinde bilgisayari zorlayacak bir şey yapmayacagim.
Yok hocam öyle ortamlarda kullanmayacagim zaten, arada oyun oynayacagim. Çoğunlukla ders calismak ve kod yazmak için kullanacagim. Oynayacagim oyunlar Max CS, Valorant, ETS olur. Onun haricinde bilgisayari zorlayacak bir şey yapmayacagim.
O zaman sorun yok, cihazdan memnun kalırsın.
Son bir dipnot: bendeki modelde kullanılan wifi kartları, kopma vs. sorunlu olabiliyor, değiştirmek durumunda kalabilirsin. Araştır.
Asus TUF F15 sahibiyim kronik sorunlarından ötürü çekmediğim kalmadı. Ürün hatalarla dolu. Sürekli gelen güncellemelerle bu hataları gizlemeye çalışıyorlar ama sürekli patlak veriyor. Sakın almayın. Wi-Fi sürücüsü diğer bilgisayar bileşenleriyle uyumsuz çalıştığından sürekli hata veriyor. Kablolu kullanmazsan internete bağlanamıyorsun güncelleme getirmedikleri sürece ki bu da aylar sürüyor. CPU kullanım sorunu mevcut. %30'dan yukarısını valo csgo gibi birçok oyunda görmüyor dolayısıyla 250 fps alman gerekirken 100 fpsi zor görüyorsun. Sadece Türkiye ürünleri değil dünyada satılan tüm F15lerde hatalar mevcut. İnternete asus tuf f15 problem issue ve asus tuf 15 hata vs. yazıp çıkan konuları ve yazıları okuyup söylediklerimi doğrulayabilirsiniz. SAKIN F15 ALMA