ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

O zaman bütçenizi fazla zorlamayın bu laptop güzeldir.

Hocam bu nasıl sizce? Hangisi daha iyidir?
n11'den Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP159 R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 144 Hz 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp159-r5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx4050-144-hz-156-dosfhd-dizustu-bilgisayar-49801673?magaza=teknoryabilisim

Hocam detaylı bılgılere erısemedıgım ıcın bir şey dıyemıyorum ekran kartı W'u RAM slotları vs. önemli bu konuda.

Lenovo olan kaç watt hocam?
105 watt.

Ekran nit olarak aynılar. Acerin Watt değeri biraz daha düşük o kadar. Bir de acer 16gb ram Lenovo 8.

30 watt ciddi fark yaratabilir ama göz önünde bulundurmak gerek.

Lenovo daha iyi gibi duruyor.

Son düzenleme:
105 watt.

Ekran nit olarak aynılar. Acer'in watt değeri biraz daha düşük o kadar. Bir de Acer 16 GB RAM Lenovo 8.

Hocam kusuruma bakmayın bu konularda çok bilgili olmamakla beraber meraklıyımda. Wattın yüksek olması cihazda ne gibi şeyleri etkiler?

105 watt.

Ekran nit olarak aynılar. Acer'in watt değeri biraz daha düşük o kadar. Bir de Acer 16 GB RAM Lenovo 8.

Ben watt değerini bilmediğim için onun hakkında konuşmadım. Eğer 105 watt ise Lenovo'yu alıp 8 GB RAM ekleyebılırsınız @4numarabek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…